Džared Tristan Padaleki (Jared Tristan Padalecki) je rođen u leto 1982. godine u teksaškoj porodici. Sa očeve strane, koreni mu datiraju od poljskih predaka. Iako je prvobitno planirao da upiše fakultet na Univerzitetu u Teksasu, pobedila je ljubav prema glumi i tako se otisnuo u Los Anđeles, gde se sasvim dobro snašao. Svetsku slavu je stekao ulogom Dina (Dean) u seriji “Gilmorsice” (Gilmore Girls), a kasnije i u seriji “Natprirodno” (Supernatural). Svoj talenat, Džared je iskazao i u filmovima “Kuća od voska” (House of Wax), “Petak 13” (The Friday 13th), i drugim.

116 U krevetu sa… Džaredom Padalekijem

Anđeosko lice svaku obara s nogu

Dame, što se tiče njegovog ljubavnog života, Džared je, nažalost, srećno oženjen koleginicom Dženevjev Kortez (Genevieve Cortese), sa kojom je radio. U martu ove godine su dobili i prvo dete, sina Tomasa Koltona (Thomas Colton Padalecki).

210 U krevetu sa… Džaredom Padalekijem

Ljubavnici u seriji, a potom i u pravom životu

Miljenik žena, par puta je proglašen muškarcem godine, a zajedno sa kolegom Džensenom Aklesom (Jensen Ackless) bio je proglašen za najzgodnije “Lovce na duhove”. U intervjuima govori da nije fan velike brige o izgledu i da najviše voli da nosi dukseve, jer se tada ne vidi ukoliko nije u tip-top formi. Devojke se ne bi složile sa tim, a vi prosudite same.

35 U krevetu sa… Džaredom Padalekijem

Pogled iz svakog ugla, da nešto ne promašimo!

Da je pravi materijal za brak i da je Džen velika srećnica, govori i činjenica da Džared voli da kuva. O sebi kaže da voli da pravi kolače, pogotovo zimi, jer mirisi cimeta prave prazničnu atmosferu.

47 U krevetu sa… Džaredom Padalekijem

Zamislite ovog macana sa keceljom oko struka

Nadamo se da će se uskoro znati mnogo više o njemu. Drži se privatnosti, izbegava javne afere i živi u Vankuveru, u Kanadi. Međutim, mašta može svašta, zavalite se u krevet sa njim uz muzički spot gde glumi. Sigurno ćete uživati.

Izvori fotografija: fanpop.com, justjared.com

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa” možete pročitati ovde.


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Comments