Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Džared Tristan Padaleki (Jared Tristan Padalecki) je rođen u leto 1982. godine u teksaškoj porodici. Sa očeve strane, koreni mu datiraju od poljskih predaka. Iako je prvobitno planirao da upiše fakultet na Univerzitetu u Teksasu, pobedila je ljubav prema glumi i tako se otisnuo u Los Anđeles, gde se sasvim dobro snašao. Svetsku slavu je stekao ulogom Dina (Dean) u seriji “Gilmorsice” (Gilmore Girls), a kasnije i u seriji “Natprirodno” (Supernatural). Svoj talenat, Džared je iskazao i u filmovima “Kuća od voska” (House of Wax), “Petak 13” (The Friday 13th), i drugim.

116 U krevetu sa… Džaredom Padalekijem

Anđeosko lice svaku obara s nogu

Dame, što se tiče njegovog ljubavnog života, Džared je, nažalost, srećno oženjen koleginicom Dženevjev Kortez (Genevieve Cortese), sa kojom je radio. U martu ove godine su dobili i prvo dete, sina Tomasa Koltona (Thomas Colton Padalecki).

210 U krevetu sa… Džaredom Padalekijem

Ljubavnici u seriji, a potom i u pravom životu

Miljenik žena, par puta je proglašen muškarcem godine, a zajedno sa kolegom Džensenom Aklesom (Jensen Ackless) bio je proglašen za najzgodnije “Lovce na duhove”. U intervjuima govori da nije fan velike brige o izgledu i da najviše voli da nosi dukseve, jer se tada ne vidi ukoliko nije u tip-top formi. Devojke se ne bi složile sa tim, a vi prosudite same.

35 U krevetu sa… Džaredom Padalekijem

Pogled iz svakog ugla, da nešto ne promašimo!

Da je pravi materijal za brak i da je Džen velika srećnica, govori i činjenica da Džared voli da kuva. O sebi kaže da voli da pravi kolače, pogotovo zimi, jer mirisi cimeta prave prazničnu atmosferu.

47 U krevetu sa… Džaredom Padalekijem

Zamislite ovog macana sa keceljom oko struka

Nadamo se da će se uskoro znati mnogo više o njemu. Drži se privatnosti, izbegava javne afere i živi u Vankuveru, u Kanadi. Međutim, mašta može svašta, zavalite se u krevet sa njim uz muzički spot gde glumi. Sigurno ćete uživati.

Izvori fotografija: fanpop.com, justjared.com

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa” možete pročitati ovde.


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Editors choice