I’m bringin’ sexy back, them other boys don’t know how to act…

Ako ste odrastale ili jednostavno bile iole mlade (ma da se ne lažemo, ako ste samo postojale!) u vreme kad je Džastin Timberlejk (Justin Timeberlake) bio najpopularniji, a niste se ložile na njega, s vama nešto nije u redu. Bez obzira na to da li ste slušale njegovu muziku ili ne, mislim da oko mene nije bilo devojke u radijusu od 3 kilometra koja ga ne bi rastrgla na komade. Da prostite. Situacija se do danas nije mnogo promenila.

Napunio je 30 godina, ali za nas će uvek ostati onaj slatkiš iz Mickey Mouse kluba koji je porastao pa za ruku držao Britni (Britney Spears), a zatim zbog nje pevao “Cry Me A River”, obradovao mušku populaciju worldwide kada je tokom nastupa otkrio dojku Dženet Džekson (Janet Jackson) itd. Ma vidite da ovaj dečko zna da uveseli i muški i ženski pol! Ko ga ne bi poželeo u krevetu?! Ali ako postoji neko ko ga stvarno ne želi u krevetu, nek se javi meni, skinuću mu muku s vrata. Yeah, you heard me Jessica (Biel)!

fotka 1 U krevetu sa... Džastinom Timberlejkom

Bilo slučajno ili ne, obradovalo je mnoge muškarce širom sveta

Kad smo već počele da čeprkamo po njegovom ljubavnom životu, da napomenem da je šarmirao dosta holivudskih lepotica. Kao i polovinu žena na svetu. Ali pošto ne možemo njih da nabrojimo, zavidećemo: Kameron Dijaz (Cameron Diaz), koja je uživala u njemu skoro četiri godine. Tu je još i ona žgoljava Olivija Vajld (Olivia Wilde), ali kao ‘ajde da mu oprostimo ipak je lepa, metar-i-zgažena-pogačica Ferdži (Fergie), Milu Kunis (Mila Kunis) inače volimo, pa smo s njom voljne da ga delimo. Ili ona nas sa njim. Ili svi zajedno. Ode mi tekst u pornografiju! Elem, da se vratimo na temu, pričalo se da je bio i sa vešticom Alisom Milano (Alyssa Milano), glumicom Dženom Duen (Jenna Dewan), čak i sa Bijonse (Beyonce)!

Nažalost, njegova on again-off again devojka, glumica Džesika Bil, opet je aktuelna, a izgleda da će još dugo biti pošto je ovaj par nedavno objavio svoju veridbu!

fotka 2 U krevetu sa... Džastinom Timberlejkom

Sve Džastinove “navodne” žene

Kad bolje razmislim, on je klasičan dobar dečko, za koga skontate da je u stvari toliko loš. I onda vam bude još privlačniji!

Just close your eyes, I’ll grab your waist, next think you know you have your pace. Girl you got to let it go!

Zli jezici će reći da je Džastin poznat samo po svom stasu, ali ne, ne, ovaj mali ima i glas. I to kakav. Nakon što se proslavio kao pevač benda ‘N Sync, lepi dečaci su odlučili da svaki ode svojim putem, i došlo je Džastinovo time to shine. And shine he did! Već sa prvim albumom “Justified” bilo je jasno da imamo novu pop zvezdu. Đuskali smo uz “Rock Your Body” i “Like I Love You”, bile tužne uz “Cry Me A River”, zamišljale da nam na uvce pevuši “Senorita”, ili da nas kroz grad juri uzI’m Lovin’ It”. Justin, we’re lovin’ it too!

fotka 33 U krevetu sa... Džastinom Timberlejkom

Sa odećom ili bez - nije važno, jer on je uvek "hot"

Onda je došao album “FutureSex/LoveSounds” i za Džastinom su zvanično vrištale sve devojke na svetu. Htele smo da budemo Skarlet (Scarlett Johansson ) u “What Goes Around…”, iako smo znale da mu nikada ne bismo rekle “Yes, you bore me”, baš nama je pevao “My Love”, a video za “SexyBack” znamo već napamet! I dan danas tvrdim da je spot za pesmu “Ayo Technology” snimio samo zato što mu se moglo! Sexy, steamy, hot!

A onda je 2009. rekao da neće više da nam peva, nego da glumi. Svejedno, neka radi šta hoće, samo da ga i dalje viđamo! A viđale smo ga, i to popriličan deo njega, u filmu “Samo drugarski” (Friends with Benefits) u kome mu je krevet grejala balerina Mila, volele smo ga i kad je bio zao u ostvarenju “Društvena mreža” (The Social Network), a u poslednje vreme ga gledamo kako barata pištoljem (ovo je zvučalo pogrešno) u “Preostalo vreme” (In Time), kao i sa bivšom Kameron koja je “Loš učitelj” (Bad Teacher). Ali pamtimo i njegove glumačke početke kao što je onaj u filmu “Edison”.

I’m bringin’ sexy back, them motherfuckers don’t know how to act!

Džastine, od kad si ti tu, sexy never leaves!

galerija 9 U krevetu sa... Džastinom Timberlejkom

Sa Džastinom pristajemo na "samo drugarski"


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna, kad ćeš živeti?”

Comments