Prvo i prvo, pogledajte ga!

slika125 U krevetu sa… Tomom Hardijem

Zar je uopšte moguće ne poželeti ga u svom krevetu?

Možda vas je naš današnji izbor zbunio, ali pre nego što ovog glumca otpišete, reći ćemo vam par detalja koji će vas sigurno zaintrigirati. Drage moje dame, he’s a Brit! A znate šta to znači: pričaće vam sa onim neodoljivim akcentom.

Dalje, presladak je. Ne mislim kao ima prelepe oči, ili nos, ili usta, jer on ima sve to. I, ako možemo dodati, tako je lepo sklopljeno.

slika224 U krevetu sa… Tomom Hardijem

Dokaz A

Prezgodan je. No, dobro, to se nekako i očekuje, ne možete igrati u filmu “Ratnik” (Warrior) i izgledati loše.

slika313 U krevetu sa… Tomom Hardijem

Dokaz B

Ne može svako da na velikom platnu zaseni Leonarda DiKaprija (Leonardo DiCaprio), ali je Tomu Hardiju (Tom Hardy) to uspelo u filmskom hitu “Početak” (Inception). Uloga Ejmsa (Eames) ga je izbacila na A listu holivudskih glumaca, ali mu je donela i nagradu “BAFTA” za zvezdu u usponu.

Kad smo već kod te teme, ne može svako ni da zaseni Kristijana Bejla (Christian Bale), niti da nasledi legendarnog Hita Ledžera (Heath Ledger) igrajući jednog od novih negativaca, koje na neki čudan način volimo. Naravno, pričamo o ulozi Bejna (Bane) u novom filmu o Betmenu (The Dark Knight Rises).

slika412 U krevetu sa… Tomom Hardijem

Pokazao se kao vredan protivnik velikim glumcima

Moguće da ste za ovog momka, koji ima 34 godine, čuli još ranije, pre nego što se pojavio u hitovima Kristofera Nolana (Christofer Nolan), i to nas ne bi čudilo, pošto je igrao u ostvarenjima “Rok en Rola” (RocknRolla), “Tačka na I” (Dot the I), i u prošlogodišnjem romantičnom hitu “Neka bolji pobedi” (This Means War), dok je u kostimu Šinzona (Shinzon) u filmu “Zvezdane Staze: Nemezis” (Star Trek: Nemesis) bio neprepoznatljiv.

Takođe je imao ulogu u legendarnom filmu “Pad Crnog Jastreba” (Black Hawk Down), a ove godine ćemo ga još gledati u ulozi gangstera u filmu “Bez zakona” (Lawless). Trenutno snima film “Cicero” (Cicero) u kome tumači legendarnog Al Kaponea (Al Capone).

Kad smo već spomenuli filmove sa gangsterskom tematikom, reći ćemo vam da je Tom nedavno priznao da nije gledao nijedan film iz “Kum” (The Godfather) trilogije, što je mnogima bilo neverovatno s obzirom na to da pričamo o kultnim ostvarenjima. Rekao je da nije još stigao da ih pogleda, ali da će sigurno naći vremena nakon završetka snimanja filma “Cicero”.

slika510 U krevetu sa… Tomom Hardijem

Ugojiti se, smršati, promeniti lični opis... Sve za ulogu

Što se tiče njegovog privatnog života, zna se da ima četvorogodišnjeg sina Luisa Tomasa Hardija (Louis Thomas Hardy) sa bivšom devojkom Rejčel Spid (Rachel Speed), dok je trenutno veren sa Šarlot Rajli (Charlotte Riley).

Još jedna zanimljivost: Uzrečica mu je “jebeno” (fucking), što možete videti i u njegovom definisanju “stila”:

“Mislite na ovo što sad svi rade, ovo lickanje i mackanje? To su jebene pudlice. Ljudske pudlice. Meni je žao pudlice jer ona je pas, razumete, i to je jedno divno stvorenje. Pas bi sve uradio za vas. I vi uzmete i ošišate jadnu pudlicu. Niko je ne pita da li bi ona želela da joj frizura bude takva, zar ne? Neko je samo jebeno ošiša, i ona samo šeta okolo, dok su svi ostali u fazonu “Zašto je pudlica tako nadrndana?” Jebite se! Ja mislim da je stil dosada. Ko ste vi? Šta ste uradili danas? Šta imate da ponudite svetu? Kako ste danas utrošili svoje vreme na ovoj planeti? Kako trošte svaku svoju sekundu? Šta sada radite? Jeste li živi ili samo mesečarite kroz život? Ako samo mesečarite, onda ste jebeni kreten! Stil je vaša sposobnost da budete budni za svet oko sebe. Ali opet, ko sam, jebeno, ja da sudim? Ionako postajem arogantan.”

Možda u poslednje vreme uglavnom dobija uloge opasnih momaka, ali kao što to obično biva, Tom privatno nije takav. Retko kad izlazi, vreme uglavnom provodi sa sinom, devojkom i psom Maksom, a kaže da se prvi put potukao na snimanju filma “Ratnik”. Ako vam je u ovo bilo teško da poverujete, onda je dobro obavio posao, zar ne?

slika611 U krevetu sa… Tomom Hardijem

Često ga porede sa legendarnim Džejmsom Dinom

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa” možete pročitati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments