*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Učestvujte na Fitnes Festu 3 powered by Reebok

Učestvujte na Fitnes Festu 3 powered by Reebok

Reebok poziva sve one koji su fit, koji žive uz fitnes i unose žar u vežbanje da nam se pridruže na Fitness Festu 3 powered by Reebok, najsveobuhvatnijem fitnes događaju koji se održava od 21. do 23. marta 2014. godine u okviru prostorija SRPC Milan Gale Muškatirović i Metropoliten Univerziteta, u ulici Tadeuša Košćuška 63.

Fitnes Fest 3 powered by Reebok okupiće veliki broj vežbača na besplatnim javnim časovima. Događaju će prisustvovati najbolji domaći i inostrani fitnes prezenteri koji će u okviru master časova, workshopova i predavanja svim prisutnim fitnes stručnjacima, trenerima i instruktorima predstaviti najpopularnije programe i novosti u fitnesu. Cilj Fitnes Festa 3 powered by Reebok je da podigne nivo znanja i komunikacije stručnjaka u oblasti fitnesa putem prezentacije novih trendova, javnih časova, radionica i predavanja. Osim želje da poveže stručnjake i svim prisutnima pruži edukaciju, misija Fitnes festa je i da podigne pozitivnu energiju u ovoj oblasti, populariše fitnes i razvije ljubav prema vežbanju i zdravom životu kod svih uzrasnih kategorija u Srbiji.

159 Učestvujte na Fitnes Festu 3 powered by Reebok

Reebok vam pruža priliku da postanete deo velike zajednice svih onih kojima je fitnes način života, ali i da se borite za titulu najboljeg vežbača u okviru velikog Reebok fitnes izazova, čije će se finale održati upravo na Fitnes Festu 3 powered by Reebok. Kvalifikacije za finalni izazov trenutno se održavaju u najposećenijim gradskim teretanama, gde svi zainteresovani imaju priliku da se takmiče i obezbede svoje mesto u finalu. Vežbači koji ostvare najbolje rezultate i najuspešnije savladaju sve izazove u kvalifikacijama, boriće se za titulu najspremijeg u velikom finalu, gde će im zadatke davati Reebok fitnes ambasadori. Svi oni koji nisu uspeli da se oprobaju u Reebok fitnes izazovu u teretanama, mogu da se kvalifikuju na Fitness Festu 3 powered by Reebok, tokom celog dana u subotu 22. marta. Finale Reebok fitnes izazova održaće se u nedelju 23. marta u 14 sati, nakon koga će najspretniji u izvršenju ovih izazova biti nagrađeni prestižnim Reebok nagradama.

Za sve informacije o Fitnes Festu 3 powered by Reebok posetite www.fitnesfest.com.

Editors choice