Priznajemo da nas je Chanel iznenadio sa svojom ovogodišnjom kolekcijiom, jer osim elegantnih odevnih komada na koje smo navikli, Karl Lagerfeld je dizajnirao i sportske patike. Možda smo očekiviali visoke potpetice ili elegantne cipele, pa su nas ovi komadi ostavili bez daha. Nežne i romantične, ove patike su ukrašene  čipkom i cirkonima. One su apsolutni hit ovog leta!

Kao što je pokazano i na reviji, jedan ovakav komad može se nositi i u elegantnijim izadnjima. Ove sezone možete se igrati sa modom, pa možete spojiti elegantno i sportski. Volite udobnost? Potreban vam je outfit za posao? Zašto ne biste uz suknju i košulju obuli patike?

U Chanel kolekciji nalazi se 65 modela ovih patika!

CHA 0713.3 Udobne i elegantne: Chanel patike Chanel 1 Udobne i elegantne: Chanel patike Chanel 2 Udobne i elegantne: Chanel patike Chanel 3 Udobne i elegantne: Chanel patike Chanel Cou Udobne i elegantne: Chanel patike Chanel patike Udobne i elegantne: Chanel patike Chanel patike1 Udobne i elegantne: Chanel patike Chanel patike2 Udobne i elegantne: Chanel patike Chanel patike3 Udobne i elegantne: Chanel patike

 

Comments