Ljubitelji autentičnih numera 80-ih, i ove srede moći će da uživaju u muzičkom spektaklu koji će za njih prirediti odlični poznavalac muzike i filmske i pozorišne umetnosti, dugogodišnji radio voditelj Igor Brakus, i to u “Informbirou”.

unnamed 2 Udružili se di džejevi: Kvalitetna muzika sa svih kontinenata na jednom mestu u Beogradu!

Brakus će u “Informbirou” prirediti jedinstveni scenario koji neće nikoga ostaviti ravnodušnim, pa je odličan provod zagarantovan.

Četvrtak i petak su rezervisani za di-džeja Mikija, koji je poznat po pravljenju odlične atmosfere, dok je za subotu najavljen još jedan muzički spektakl, jer će muziku puštati di-džej Nikolas. Ljubitelji modernog zvuka imaće priliku da uživaju u hitovima koje će puštati ime koje godinama nastupa na Barbadosu za Ministry OF Sound.

10168024 10152388273606337 1807736799077326160 n Udružili se di džejevi: Kvalitetna muzika sa svih kontinenata na jednom mestu u Beogradu!

U Beogradu će prirediti muzički spektakl World Wide Tunes, odnosno kvalitetnu muziku sa svih kontinenata, pa će ljubitelji odličnog provoda imati priliku da uživaju u mega hitovima najfinijih autora sa svih strana sveta.

Comments