Kako lek deluje?

Ortak za kresanje pomaže širenje i relaksaciju krvnih sudova. Ubrzava rad srca. Seks je pokušaj da se organizam relaksira i resetuje makar za trenutak. Ali, ne deluje baš kod svih. I nije trajno rešenje. Ukoliko je orgazam slab, loš ili ga uopšte ne doživljavaš, pomaže molitva, ali samo ukoliko u nju čvrsto veruješ. U suprotnom lek možeš zameniti drugim lekom iz iste grupe lekova, ili jednostavno možeš prestati da ga upotrebljavaš.

Upozorenje:

sve ostalo je nedozvoljeno i može uticati na psihofizičku sposobnost prilikom upravljanja motornim vozilom ili mašinama. Može izazvati vrtoglavicu i može uticati na vid. U trudnoći i dojenju nije preporučljivo uzimati lek.

Pet razloga da ne poslušamo naučne razloge za seks1 Uputstvo za upotrebu kres kombinacije

Posebni uslovi za decu:

ortak za kresanje ne treba da se primenjuje kod žena mlađih od 18 godina.

Posebne mere uništavanja neupotrebljivog leka ili ostatka leka:

neupotrebljiv lek se uništava u skladu sa važećim propisima.

Neželjena dejstva:

da batalimo pravdanja zbog čega želiš sa nekim samo da se krešeš, ali ne i da budeš u vezi. Najveća istina jeste – zbog toga što se plašiš da ne budeš povređena i ostavljena. Seks bez obaveze je hrana za emotivno prazne osobe sa strahom od vezivanja. Nema emocija, nema vezivanja, nema straha od ostavljanja. Ti si napravila svet koji funkcioniše po tvojim pravilima, u kojem ništa od toga ne može da se dogodi, jer ti sve držiš pod kontrolom. Ali…

A šta ako si ušla u celu tu priču iz potpuno pogrešnih motiva? Šta ako od ortaka za kresanje želiš nešto više od samog seksa, a spavaš s njim u nadi da ćeš ga tako ustvari uvući u vezu? Veća je šansa da ćeš ostati povređena, nego da će se vaša  priča pretvoriti u neki romantični ljubavni film. Teško se izvlači iz začaranog kruga, jer dok ti veruješ da vas svaki novi seks sve više zbližava, tvoj ortak za sex veruje da je sve ok. Da su pravila i dalje ista. Ti si ta koji nesrećno ćuti i nada se, a on misli kako problema ni na vidiku nema.

A šta ako se nakon nekog vremena pokaže želja sa jedne ili sa druge stane za nešto više. Šta ćeš onda uraditi? Šta ako se zaljubiš u tvog ortaka sa kojim se krešeš? Ili se on zaljubi u tebe?

Pre nego što uđeš u takvu kombinaciju moraš da znaš da seks menja stvari.
Seks budi želju.
O njemu razmišljaš.
Maštaš.
Sećaš se.
On budi emociju.
Seks uvek ostavlja upitnik.

A, a šta ako…


Jelena Tanasić je rođena da obožava – Crveni lak. Čokoladne kolače. Mojito & kafu. Čitanje novina od pozadi. Čitanje knjiga. Papir i olovku. Kreativni haos. Bajke o vilenjacima i vilama. Filmove iz doba zlatnog Holivuda. Marinu Abramović. Leto. Miris šume posle letnjeg pljuska. Naočare brenda Ray Ban. Glam Punk modu. Štikle. Nitne. Narukvice. Pozorišta & bioskop. Citat Žan Kokto: “U sebi osećam anđela koga neprestano šokiram!”

Comments