Nema boljeg vremena da nešto započnete od početka decenije. Ipak, svesni smo da menjamo kako svoj izgled, tako i izgled naše kuće, uglavnom kada nismo zadovoljni sobom, odnosno kada se nešto u nama dešava, što ne možemo da promenimo, pa onda krenemo da menjamo sve oko sebe i na sebi. Nije kao da to treba da bude slučaj za promenu, ali svakako je dobro ako iz bilo kog razloga nešto želiš da menjaš, jer to takođe može doprineti tome da se ti osećaš bolje. Emotivno čišćenje jednako treba da bude važno kao i fizičko čišćenje i preuređivanje prostora. Kada postigneš taj balnas, onda je to znak da se krećeš u dobrom pravcu. 

Trendovi se, kada je uređenje enterijera u pitanju, ne menjaju tako brzo. A ono što možemo da očekujemo narednih godina stvarno može da nam posluži kao inspiracija. Možda sada nije trenutak za neke velike promene, ali je svakako trenutak idealan za planove. Imaš vremena da sve lepo staviš na papir, uključiš maštu, dodaš malo racionalizma i realnosti i na pravom si putu i načinila si prvi korak ka promeni. 

Vintidž stubovi i lukovi 

Okej, ovo jeste ozibljno preuređenje stana ili kuće, ali sa druge strane definitivno i promena koja donosi mnoge dobrobiti. Nakon ovakvog tipa preuređenja imaćete utisak kao da ste se upravo preselili negde, kao da živite u novoj kući ili stanu. Takva vrsta promene svima nam prija, tačnije ako je promena na bolje, onda je to pun pogodak! Ovaj trend je posebno za one koji ne mogu da se odluče da li više žele da imaj open space u stanu ili žele da imaju što više prostorija i vrata. Postoje i mišljenja koja kažu da ovakvi stubovi i lukovi u domovima pružaju osećaj smirenosti i spokoja, jer zaista mogu da podsete na neke hramove, koji i jesu asocijacija na mir.

Podovi popunjeni detaljima 

Ova decenija nam donosi trend, koji vam se možda neće odmah svideti. Dakle, potpuno veliko prostranstvo, u vidu laminata, pločica ili parketa bez bilo kakvog dodatka u vidu tepiha i drugih stinica kako bi soba ili prostorija izgledala veće, više nije in. Dakle, sada bi trebalo da se vodi računa o tome da se sve to na sofiticirane načine popuni. 

Comments