Kako se veći deo radnog vremena na neki način bavimo poznatima, nemoguće je da ne znamo svaki detalj njihovog života. Osim toga, znamo da apsolutno sve zanima kako to vežbaju poznati, kako održavaju kilažu, dolaze do savršene figure… Toliko puta smo o tome pisali, a sada smo rešili da to osetimo i na svojoj koži! Moramo da priznamo – nije nimalo jednostavno! Ali je zato svaki trening zlata vredan jer – pa, i sama znaš kako tvoje omiljene zvezde dobro izgledaju, a za to je potrebno dobro se pomučiti. No, krenimo redom:

Adrijana Lima se “kune” u boks! Boks je u poslednje vreme jako popularan način treniranja i to nije bez razloga – ovakav trening je odličan za jačanje i oblikovanje celog tela, sticanje kondicije, ali i oslobađanje od stresa! Možda nas jesu malo bolele noge od skakutanja, ali smo zato bili super raspoloženi nakon treninga!

Sofija Vergara pak obožava pilates. Ali, pre nego što kažeš “pf, pilates” znaj da nije tako jednostavno kao što zvuči, naročito zato što ona bira modifikovanu i napredniju verziju treninga. Uostalom, pogledaj na fotografiji – noge će te “ubijati” nakon ovoga!

Comments