Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Vino ili parfem

Vino ili parfem

Letnja vina i letnji parfemi. Zimska vina i zimski parfemi. Postoji korelacija. Leti nosimo lake parfeme sa citrusnim notama i pijemo bela i rose vina sa aromama južnog voća i minerala, dok zimi nosimo kompleksnije parfeme i pijemo vina koja imaju dublju priču i jače arome: duvan, čokolada, paprika, drvo.

vino Vino ili parfem

Definitivno postoje neke sličnosti. I parfem i vino su tu da nam daju dozu elegancije i učine da se bolje osećamo. Parfem kao i vino ima više senzornih slojeva – prvi koji odmah ispari, drugi koji parfemu daje telo, koji je najjači i koji traje i treći koji u dodiru sa kožom parfemu da novu dimenziju. Kao što ista vina drugačije prijaju različitim ljudima tako i parfemi različito “legnu” na različitu kožu. Postoje i granice koje je bolje ne preći a to je sadržaj alkohola – ne želimo da osetimo alkohol u vinu a ni u mirisu parfema a ne želimo ni da pijemo parfem.

parfem Vino ili parfem

Vinarija Lagosta iz Portugala je izašla sa novim dizajnom flaša za svoje rose i belo vino (koje kad smo već kod sadržaja alkohola, ima samo 9% istog). Lagosta vina su lagana, letnja vina koja se lepo slažu sa ribom i plodovima mora.

Ideja vodilja je bila da se novim dizajnom ciljaju sofisticirani kupci. Moje Vino preporučuje da u cilju poboljšanja senzornih sposobnosti naparavite izlet u svet parfema i garantujemo da ćete u parfemu naći isto toliko nijansi aroma kao u vinu, naći ćete neke nove do sad neotkrivene arome ali ćete i one arome koje ste do sada nalazili u vinu moći da preispitate i redefinišete pa će i samo iskustvo vina ubuduće biti drugačije i bogatije.

Editors choice