Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Letnja vina i letnji parfemi. Zimska vina i zimski parfemi. Postoji korelacija. Leti nosimo lake parfeme sa citrusnim notama i pijemo bela i rose vina sa aromama južnog voća i minerala, dok zimi nosimo kompleksnije parfeme i pijemo vina koja imaju dublju priču i jače arome: duvan, čokolada, paprika, drvo.

vino Vino ili parfem

Definitivno postoje neke sličnosti. I parfem i vino su tu da nam daju dozu elegancije i učine da se bolje osećamo. Parfem kao i vino ima više senzornih slojeva – prvi koji odmah ispari, drugi koji parfemu daje telo, koji je najjači i koji traje i treći koji u dodiru sa kožom parfemu da novu dimenziju. Kao što ista vina drugačije prijaju različitim ljudima tako i parfemi različito “legnu” na različitu kožu. Postoje i granice koje je bolje ne preći a to je sadržaj alkohola – ne želimo da osetimo alkohol u vinu a ni u mirisu parfema a ne želimo ni da pijemo parfem.

parfem Vino ili parfem

Vinarija Lagosta iz Portugala je izašla sa novim dizajnom flaša za svoje rose i belo vino (koje kad smo već kod sadržaja alkohola, ima samo 9% istog). Lagosta vina su lagana, letnja vina koja se lepo slažu sa ribom i plodovima mora.

Ideja vodilja je bila da se novim dizajnom ciljaju sofisticirani kupci. Moje Vino preporučuje da u cilju poboljšanja senzornih sposobnosti naparavite izlet u svet parfema i garantujemo da ćete u parfemu naći isto toliko nijansi aroma kao u vinu, naći ćete neke nove do sad neotkrivene arome ali ćete i one arome koje ste do sada nalazili u vinu moći da preispitate i redefinišete pa će i samo iskustvo vina ubuduće biti drugačije i bogatije.

Editors choice