Od 13 – 17.07. 2011. godine u organizaciji Vip Mobile-a i Odbojkaškog Saveza Srbije, popularna Novosadska plaža “Štrand“ odabrana je za mesto gde je odigrana završnica izuzetno atraktivnog turnira u odbojci, koji je okupio najbolje evropske muške ekipe u odbojci na pesku da se takmiče za nagradu od 50. 000 eura. Takmičari su se pored novčane nagrade nadmetali i za poene na listi Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Svetske odbojkaške federacije (FIVB). Ove godine organizacionom timu pridružio se i izuzetno popularni bivši odbojkaš Vanja Grbić, danas potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije i član komisije FIVB za razvoj svetske odbojke koji je veliki doprinos dao u promociji ovog sporta na ovim prostorima, gde je za vreme Vip Beach Masters 2011, držao mini školu odbojke na pesku, za mlađu publiku u gradovima gde će se nadmetanje pod ovim imenom odvijati.

skola odbojke vanja grbic 540 1024x618 Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

blogeri 542 1024x701 Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

Ljudi iz “Vip Mobile“ tima i agencije “Executive Group“  pozvali su nekolicinu nas blogera i aktivnih korisnika Twitter servisa (možete ispratiti na hastag-u #VBM2011) da ispratimo i uživamo u ovom fantastičnom turniru. Pored vrhunske organizacije i izuzetno kvalitetnog sportskog programa, akcenat je bio na dobroj zabavi i druženju što je definitivno dodalo posebnu dimenziju čitavoj manifestaciji. Održani su fantastični mečevi, edukativni program, mnoštvo zanimljivih nagradnih igrica i odličan noćni program, koji je samo kompletirao čitavu priču i podigao generalni utisak na još viši nivo.

skola odbojke vanja grbic 537 1024x649 Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

Coucke VanWalle BEL Hoidalen Eithun NOR 509 860x1024 Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

U vrlo posećenom finalu dvojac iz Norveške, koji čine Iver Andreas Horem i Oivir Hordvik, trijumfovao je nad tandemom iz Turske sastavljenog od Selčuka Sekerdžije i Volktana Goltepea sa 2:1 u setovima (21:17 ; 14:21 i 16:14), osvojivši zlatni pehar, medalje i novčanu nagradu od 10.000 eura, dok su treće mesto i bronzanu medalju osvojili belgijanci Vard Kuke i Tom Van Vale savladavši Aleksandra Hubera i Robina Zajdla iz Austrije sa 2:0 (21:17 ; 21:14). Iako naše ekipe nisu ostvarile nekakav poseban rezultat, nezavisno od toga publika je pomno pratila dešavanja na terenu i uživala u izvrsnoj sportskoj predstavi.

Sekerci Gogtepe TUR Romashkin Hudyakov RUS 524 1024x712 Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

cheerleaders 527 1024x667 Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

Kao rezultat ove fantastične organizacije “Vip Beach Masters“-a imamo odličnu saradnju Vip Mobile-a i Odbojkaškog saveza Srbije, zahvaljujući ovom projektu odbojka na pesku postaje sve popularnija i popularnija iz godine u godinu, stvarajući određenu svest o ovoj vrsti sporta kod domaće publike, a pored toga prezentujući i Srbiju kao zemlju dostojnu organizovanja najprestižnijih evropskih sportskih nadmetanja. Jedno izuzetno lepo iskustvo, radujem se turnirima koji slede naredne godine.


Goran Mirković je filmofil koji podjednako uživa i u ekstremno zanimljivim, i u ekstremno neinteresantnim filmovima, kao i verni pratilac skoro pa svih sitcom-a. Još kao bezbradi klinac obećao je sebi da će se ili on baviti filmom ili film baviti njime. Redovno svoje čitaoce obaveštava o tome “Kakav je film”.

Comments