Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

Od 13 – 17.07. 2011. godine u organizaciji Vip Mobile-a i Odbojkaškog Saveza Srbije, popularna Novosadska plaža “Štrand“ odabrana je za mesto gde je odigrana završnica izuzetno atraktivnog turnira u odbojci, koji je okupio najbolje evropske muške ekipe u odbojci na pesku da se takmiče za nagradu od 50. 000 eura. Takmičari su se pored novčane nagrade nadmetali i za poene na listi Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Svetske odbojkaške federacije (FIVB). Ove godine organizacionom timu pridružio se i izuzetno popularni bivši odbojkaš Vanja Grbić, danas potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije i član komisije FIVB za razvoj svetske odbojke koji je veliki doprinos dao u promociji ovog sporta na ovim prostorima, gde je za vreme Vip Beach Masters 2011, držao mini školu odbojke na pesku, za mlađu publiku u gradovima gde će se nadmetanje pod ovim imenom odvijati.

skola odbojke vanja grbic 540 1024x618 Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

blogeri 542 1024x701 Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

Ljudi iz “Vip Mobile“ tima i agencije “Executive Group“  pozvali su nekolicinu nas blogera i aktivnih korisnika Twitter servisa (možete ispratiti na hastag-u #VBM2011) da ispratimo i uživamo u ovom fantastičnom turniru. Pored vrhunske organizacije i izuzetno kvalitetnog sportskog programa, akcenat je bio na dobroj zabavi i druženju što je definitivno dodalo posebnu dimenziju čitavoj manifestaciji. Održani su fantastični mečevi, edukativni program, mnoštvo zanimljivih nagradnih igrica i odličan noćni program, koji je samo kompletirao čitavu priču i podigao generalni utisak na još viši nivo.

skola odbojke vanja grbic 537 1024x649 Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

Coucke VanWalle BEL Hoidalen Eithun NOR 509 860x1024 Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

U vrlo posećenom finalu dvojac iz Norveške, koji čine Iver Andreas Horem i Oivir Hordvik, trijumfovao je nad tandemom iz Turske sastavljenog od Selčuka Sekerdžije i Volktana Goltepea sa 2:1 u setovima (21:17 ; 14:21 i 16:14), osvojivši zlatni pehar, medalje i novčanu nagradu od 10.000 eura, dok su treće mesto i bronzanu medalju osvojili belgijanci Vard Kuke i Tom Van Vale savladavši Aleksandra Hubera i Robina Zajdla iz Austrije sa 2:0 (21:17 ; 21:14). Iako naše ekipe nisu ostvarile nekakav poseban rezultat, nezavisno od toga publika je pomno pratila dešavanja na terenu i uživala u izvrsnoj sportskoj predstavi.

Sekerci Gogtepe TUR Romashkin Hudyakov RUS 524 1024x712 Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

cheerleaders 527 1024x667 Vip Beach Masters 2011 – Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku

Kao rezultat ove fantastične organizacije “Vip Beach Masters“-a imamo odličnu saradnju Vip Mobile-a i Odbojkaškog saveza Srbije, zahvaljujući ovom projektu odbojka na pesku postaje sve popularnija i popularnija iz godine u godinu, stvarajući određenu svest o ovoj vrsti sporta kod domaće publike, a pored toga prezentujući i Srbiju kao zemlju dostojnu organizovanja najprestižnijih evropskih sportskih nadmetanja. Jedno izuzetno lepo iskustvo, radujem se turnirima koji slede naredne godine.


Goran Mirković je filmofil koji podjednako uživa i u ekstremno zanimljivim, i u ekstremno neinteresantnim filmovima, kao i verni pratilac skoro pa svih sitcom-a. Još kao bezbradi klinac obećao je sebi da će se ili on baviti filmom ili film baviti njime. Redovno svoje čitaoce obaveštava o tome “Kakav je film”.

Editors choice