Stajling

Ovde ćeš se suočiti sa dva različita mišljenja – viđam se sa najbližima, što bih se sređivala i sa onim koliko zaista prilika dobijam ovih dana da se doteram? Mi smo definitivno zagovornici drugog mišljenja, jer prilika zbog koje ćemo staviit eyeliner i srediti frizuru se ne odbija. Pronađi novi makeup tutorijal ili se informiši o novim makeup trendovima kao što je to ljubičasta senka, a ideje možeš pronaći u Daj šansu ljubičastoj senki: Interesantni načini kako da je uklopiš u svoj makeup. Isfeniraj kosu ili napravi neku ludu frizuru ukoliko je u pitanju tematska žurka (na primer 90-te: napravi dve punđice, ili jednu sa dva prednja izvučena pramena, pletenice, dve kikice). Što se odeće tiče, ne opterećuj se, sigurno nećeš šetati u štiklama po parketu. Neka tvoj stajling bude udoban, ali cool. Šik jednobojna trenerka će biti pravi pogodak, a ako si za malo otmeniji izgled obuci košulju i ukombinuj je sa donjim delom trenerke (jer ko će videti da je nosiš?).

Muzika

Odlična muzička lista zaista pravi zabavu, zato dobro razmisli o ovom koraku i razmotri ko će od tvojih prijatelja biti najbolji DJ, ukoliko to nisi ti. Zoom ima opciju da jedna osoba preuzme kontrolu nad muzikom i da je emituje na kompjuteru svakog od pozvanih, a više o tome saznaj na sajtu. Neki od poznatih izvođača emituju live prenose na Instagramu gde organizuju svoj mini koncert, tako da imaš još jednu opciju kada pričamo o odabiru muzike. Ukoliko ti sve to deluje kao previše posla, jednostavno pronađi odgovarajuću plejlistu na Spotify-ju.

Meni

Šta je zabava bez dobre zakuske i nekoliko slasnih koktela? Lep način da još malo “oživite” zabavu je se dogovorite oko hrane i pića koju ćete servirati.

Kao završni detalj u organizovanju tvoje video zabave napravi pozivnice za svoje goste, na kojima ćeš svojim gostima napisati predloge tema žurke, dress code, kao i recepte za hranu i piće koje si osmislila. Zabava može da počne!

Naslovna fotografija: instagram.com/veronicaferraro/

Miona

Comments