5. Jednonožni prednji čučanj sa klupe. Koristeći snagu samo jedne noge, spuštaj se do zemlje tako da petom tek dotakneš podlogu i potom se vrati nazad. Uradi osam do deset ponavljanja po nozi u dve ili tri serije.

vezba 5 Wannabe Fit: Na korak do fantastičnih nogu!

Isprva se možeš pomagati šipkom ili nekim drugim osloncem u visini ruku

6. Zadnji jednonožni čučanj sa jednoručnim tegom. Držeći bučicu u suprotnoj ruci od noge koju radiš, spuštaj se u čučanj na jednoj nozi – pazi da ti koleno ne prelazi liniju vrhova prstiju! Uradi osam do deset ponavljanja u tri serije za svaku nogu.

vezba 6 Wannabe Fit: Na korak do fantastičnih nogu!

Balansiramo se na jednoj nozi držeći u ruci lakši teg

Isprobaj ove sjajne vežbe već danas! Sva pitanja, pohvale ili sugestije piši nam u odeljku za komentare ispod ili nam se obrati putem Facebook stranica Wannabe Magazine-a i Musculus Lux Fitness Centra.

Vaš trener,

Kiki

Fotografije: Relja Simić

Prethodne tektove iz serijala “Wannabe Fit” pročitajte ovde.


Kristina Grabež pronalazi najveću draž u prevazilaženju sopstvenih očekivanja. Životni cilj joj je da bude srećna i da inspiriše druge da budu srećni. Najčešće se igra u teretani, kuhinji i na svom blogu Chrisness – The Blog About Fitness.

Relja Simić – zaljubljenik u život i fotografiju. Voli domaće filmove, uživa da putuje i da se isprobava u novim stvarima.

Comments