Hot topics

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Festival Fashion Guide: 5 stajlinga za dobar izgled – i još bolji provod!

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Mali saveti kako da izbegneš sitnice koje ti mogu upropastiti letovanje

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Skoro svaka poznata faca na ovoj planeti je velik fan jednog od najboljih girl bendova ikad – Spice Girls. Pevačica Adele nije izuzetak!

Adele je prisustvovala poslednjem koncertu Spice Girls na njihovoj turneji, gde je imala priliku da se druži sa Geri Halliwell, Mel B, Melanie C i Emmom Bunton. Koliko je Adele još jednom dokazala da voli da pripada kategoriji Wine Mom” govori i činjenica da je malo više popila sa devojkama.

Realno, kako odoleti tako slatkom momentu, kada imaš priliku da popiješ koju čašu vina više sa svojim idolima iz detinjstva? Potpuno opravdano! Opšte je poznato da je Adele već u nekoliko naleta istakla da su joj Spice Girls uvek jedna od inspiracija kada je u pitanju stvaranje muzike.

Pevačica je napisala na svom Instagram profilu:

Poslednji put kada sam videla Spice Girls bilo je isto u Wembley areni pre 21 godinu! Večeras sam se sa svojim najdražim i najmilijim smejala, plakala, vrištala, plesala i ispočetka se zaljubila u desetogodišnju sebe! Nije velika tajna koliko ih zapravo mnogo volim i koliko me sve inspirišu da živim svoj život i da ne gledam unazad. Napokon sam upoznala Ginger Spice, imala priliku da se napijem sa devojkama i iskreno, ne verujem koliko sam daleko dogurala. Hvala vam za sve ludilo koje sam preživela na koncertu! Ne bih mogla da dođem do ovde bez pet britanskih legendi. Volim vas!”

Adele je evidentno mnogo uživala na koncertu i provela se kao nikad do sad, a i kako neće, kada je prisustvovala koncertu Spice Girls!? 

Svakako, mnogo smo srećni što je Adele imala priliku da uživa sa svojim idolima iz detinjstva.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/spicegirls

Jovan Žihlavski

Editors choice