Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

1/2

Trinaest godina je prošlo otkad je dobro poznat girl bend Destiny’s Child stavio tačku na svoju zajedničku karijeru, a članovi benda Kelly Rowland, Beyoncé Knowles Carter i Michelle Williams su otišle svaka na svoju stranu svojim solo putevima, sve do sad. Iako su u nekoliko naleta delile zajedno scenu, one se ipak sada spremaju za veliki comeback i novi album, koji će ispratiti čak i turneja.

Celu priču o ponovnom okupljanju je pokrenula ni manje ni više nego Beyonce lično, koja očajnički želi Kelly Michelle u studiju sa sobom. Nakon što je videla uspeh turneje koju su imale Spice Girls, ona je poželela da sledeće godine, kada je obeležavanje dvadeset godina postojanja benda, to proslavi novim albumom i turnejom koja će se svesti na USA Evropu.

Ove tri žene su se već našle na zajedničkom sastanku kako bi diskutovale o potencijalnom okupljanju i turneji, a pored već postojećih hitova koje je ovaj bend imao, novi materijal bi se savršeno uklopio. Beyonce jako nedostaju njene drugarice sa kojima želi da radi još veću turneju od Spice Girls, a dobro testiranje da li su one spremne za to je sigurno bio njen nastup na Super Bowlu kao i ponovno okupljanje prošle godine na Coachelli.

Editors choice