Trinaest godina je prošlo otkad je dobro poznat girl bend Destiny’s Child stavio tačku na svoju zajedničku karijeru, a članovi benda Kelly Rowland, Beyoncé Knowles Carter i Michelle Williams su otišle svaka na svoju stranu svojim solo putevima, sve do sad. Iako su u nekoliko naleta delile zajedno scenu, one se ipak sada spremaju za veliki comeback i novi album, koji će ispratiti čak i turneja.

Celu priču o ponovnom okupljanju je pokrenula ni manje ni više nego Beyonce lično, koja očajnički želi Kelly Michelle u studiju sa sobom. Nakon što je videla uspeh turneje koju su imale Spice Girls, ona je poželela da sledeće godine, kada je obeležavanje dvadeset godina postojanja benda, to proslavi novim albumom i turnejom koja će se svesti na USA Evropu.

Ove tri žene su se već našle na zajedničkom sastanku kako bi diskutovale o potencijalnom okupljanju i turneji, a pored već postojećih hitova koje je ovaj bend imao, novi materijal bi se savršeno uklopio. Beyonce jako nedostaju njene drugarice sa kojima želi da radi još veću turneju od Spice Girls, a dobro testiranje da li su one spremne za to je sigurno bio njen nastup na Super Bowlu kao i ponovno okupljanje prošle godine na Coachelli.

Comments