U oktorbu ove godine ste imali priliku da prisustvujete spektaklu “Intimissimi On Ice”, održanom u Veroni, i to u ulozi posebne gošće brendova Intimissimi i Calzedonia. Tim povodom ste svoja iskustva iz oblasti mode, lepote i umetnosti razmenjivali sa top modelima Irinom Šajk i Evom Hercigovom. Kakve utiske nosite sa ove velike manifestacije?

ANA RUCNER: Utisci su nezaboravni. Taj spektakl bio je nevjerojatan, pjevala je Ellie Goulding, svi poznati svjetski top modeli koji surađuju s brandovima Calzedonia ili Intimissimi bili su u Veroni, a veronska arena je fascinantna. To je bio spektakl na ledu, klizali su najbolji svjetski klizači, pjevali poznati svjetski pjevači i to na posebnim, povišenim platformama, a cijeli orkestar bio je smješten na tribinama. Eva Hercigova i Irina Shayk prekrasne su mlade žene, vrlo pristupačne i lijepo smo porazgovarale.

ana rucner intervju 6 Wannabe intervju: Ana Rucner, violončelistkinja

Za ženu koja se bavi javnim poslom, moda je uvek neiscrpna tema. Koliko pažnje posvećujete svom izgledu i odevanju na sceni, ali i van nje?

ANA RUCNER: Svjesna sam da je atraktivan izgled na sceni jako važan, uglavnom nosim odjeću hrvatskih dizajnera kao što je Zigman, Elfs, Andrea Zvono i nekih drugih, a ponekad kombiniram i neke komade brandova Calzedonia i Intimissimi. Privatno su ova dva zadnja branda moj izbor i uvijek odabirem ugodnu odjeću koja bi se najjednostavnije mogla opisati casual.

ana rucner intervju 7 Wannabe intervju: Ana Rucner, violončelistkinja

Na kraju nam otkrijte šta od Vas, na poslovnom planu, možemo očekivati u narednom periodu?

ANA RUCNER: U siječnju putujem u Gruziju gdje nastupam s njihovom filharmonijom i mnogim sjajnim umjetnicima na jednom humanitarnom događanju. Očekuju me i nastupi u Španjolskoj, a u svibnju odlazim s ekipom BIH na Euroviziju u Švedsku. Počinjem raditi i na svom autorskom projektu “Ana u Gradu”, no osmišljavam još jedan sjajan projekt koji bi trebao biti regionalne prirode, no još ne bih detaljno o njemu jer je tek u fazi razvoja.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Fotografije: Privatna arhiva.

Jasna Đorđević

Comments