Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Iako je uvreženo mišljenje da sportski novinari i komentatori nisu uvek u fokusu medijske pažnje, on je taj koji demantuje tu činjenicu i pomera granice sportskog novinarstva. Poznat je po urnebesnim komentarima u emisijama “Kraljevi Ade”, “Nindža ratnici”, “Takeši zamak” a sada ga možemo čuti u sportskoj rubrici informativnog programa na televiziji “Prva” i novoj TV emisiji “Izađi na crtu”. On je Miljan Milićević.

slika 01 Wannabe intervju: Miljan Milićević

Nekada neustrašivi Nindža ratnik

WANNABE MAGAZINE: Mnogo je projekata iza tebe, ali koji bi izdvojio kao presudan koji te je diferencirao kao sportskog novinara, ali i kao ličnost uopšte?

MILJAN MILIĆEVIĆ: Teško je reći koji me je projekat diferencirao kao sportskog novinara, ali je sigurno najznačajnije to što sam radio prenos dva večita fudbalska derbija. Kada je reč o mojoj slici u javnosti, nema sumnje da su na to presudno uticali “Nindža ratnici”. Oni su otkrili da na “Prvoj”, tadašnjoj televiziji “Foks”, postoje dva duhovita momka koji sa uživanjem rade svoj posao.

Po čemu se on razlikuje od trenutno aktuelnog koncepta “Izađi na crtu”?

U principu, ne mnogo. Moj posao je – sportski komentar uz duhovite opaske. Jedina razlika je što sada malo više vodim računa o tim opaskama. Nisu to neki Japanci tamo daleko, već Milan Kalinić u dobroj formi, kao i njegovi protivnici kojima ipak ne bih stao na crtu (smeh). Takođe, sjajno je iskustvo učestvovati u jednom ovako velikom projektu.

Vrlo je široka lepeza zabavnih emisija koje si radio, ali su uglavnom bile bazirane na anonimnosti aktera. Sada je ovaj projekat drugačiji. Kako bi opisao saradnju sa Milanom Kalinićem?

Verovali ili ne, ali od svih članova ekipe koja broji više od stotinu ljudi, najmanje sarađujem sa Milanom. On ne sme da bude na probama, ni na sastancima pre emisije. Jednostavno dođe u studio sat vremena pre emisije, zatvore ga u jednu sobu i do početka emisije ne izlazi. To su pravila koja se striktno poštuju, kako ne bi imao prednost u odnosu na bilo kog takmičara. Znam da mnogi u to neće poverovati, ali to je istina. Tek posle emisije nas dvojica uz piće prokometarišemo šou iza nas. Reći ću samo da mi je odmah posle prve emisije poručio da je upravo ovako zamišljao komentar šou programa u kom je on glavni protagonista.

slika 021 Wannabe intervju: Miljan Milićević

Miljan Milićević u novom reality show-u "Izađi na crtu"

U čemu nalaziš nadahnuće za takav vid zabavljanja publike?

Jednostavno – živimo u zemlji Srbiji. Šta će vam bolja insipiracija ? Takođe, okružen sam prijateljima koji su veoma duhoviti. Ivan Tešanović i ja često kažemo da je sreća što ih neko nije otkrio, jer bismo mi posao sigurno izgubili (smeh).

slika 03 Wannabe intervju: Miljan Milićević

Sa kolegom i saradnikom, Ivanom Ivanovićem na US Open-u

O tvom privatnom životu se vrlo malo toga zna. Kako uspevaš da izbalansiraš svoj profesionalni i privatni život i da ga tako ljubomorno sačuvaš za najuže okruženje?

Moja karijera je išla kao po knjizi: jutarnji program, pa popodnevni magazin, informativna redakcija i na kraju sportska, uz malo zabave. Nikada nisam imao potrebu da se javno eksponiram kako bi mi to možda pomoglo u karijeri, a sportski novinari uglavnom i nisu mnogo zanimljivi medijima. Takođe, moja supruga je iz sasvim druge branše, elektroinženjer je i blago rečeno ne voli da bude u centru pažnje. Tako smo zajedničkim snagama uspeli da sačuvamo naš privatni život od medija, koliko je to bilo moguće.

Vatreni si fan Novaka Đokovića, a i strastveni navijač fudbalske reprezentacije. Da li je ta velika ljubav prema sportu opredelila tvoju buduću profesiju, ili su tome doprineli i neki drugi faktori?

U mojoj mladosti momci su se uglavnom delili na one što više vole muziku i one koji ne mogu bez sporta. Ja sam spadao u drugu grupu i maštao o tome da budem profesionalni sportista. Na moju sreću, brzo sam uvideo da od toga neće biti ništa, pa sam težio profesiji koja bi mi omogućila da budem blizu vrhunskih sportista i na najvećim sportskim događajima. Uspelo mi je.

slika 06 Wannabe intervju: Miljan Milićević

Kad se slavi - slavi se: Vlada Olić, Ivan Bekjarev, Nikola Olić, Vlado Georgiev, Novak Đoković, Bratislav Đorđević, Miljan Milićević i Miroljub Nenadović

Šta utemeljuje tvoju individualnost u voditeljskom poslu?

Smatram da je ovo ipak pitanje za gledaoce. Oni su ti koji odlučuju da li im se nešto dopada ili ne.

Šta poručuješ čitaocima Wannabe Magazine-a?

Svakog dana ulažite u sebe i svoje znanje. Isplatiće se.


Jelena Petrović je srpska Brigitte Bardot na Bridget Jones način.

Editors choice