#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Modne dizajnerke sestre Šolaja otkrivaju nam ponešto iz svog dosadašnjeg rada, tek da nam zagolicaju maštu. Akcenat njihovih kolekcija je na kupaćim kostimima i svakodnevnoj ženskoj garderobi. Specifikum jedne od kolekcija kupaćih kostima Jovane i Jane Šolaja jeste model koji ju je izneo. Iako na njenom gotovo izvajanom telu svaki komad garderobe odlično stoji, ovi kupaći kostimi doprineli su da njen izgled bude savršen.

1.1 Wannabe intervju: Sestre Šolaja

Neki to vole... pink!

WANNABE MAGAZINE: Koji tip žene vidite u svojim kreacijama?

SESTRE ŠOLAJA: U našim kreacijama vidimo tip žene koja ima izgrađen svoj lični stil i ne boji se da eksperimentiše. To je definitivno žena koja voli da privlači pažnju i uspeva u tome.

Da li ste se u svom radu usmerile na kreiranje “nosive” garderobe, one koju možemo da nosimo (sa zadovoljstvom) u svakodnevnim situacijama?

Da, usmerene smo ka kreiranju garderobe koja je nosiva, ali nije za svakoga i ne može baš svaka žena da je iznese. Svaka naša krpica pažljivo je dizajnirana tako da može da se nosi u svakodnevnom životu, ali svakako odskače od stereotipa i slepog praćenja trenda.

2.1 Wannabe intervju: Sestre Šolaja

I u šumi, i na njivi, i u travi, i na šljivi

Rad sa manekenkama je nešto što vam je prijatno ili za izbegavanje?

Bilo je raznih situacija, pa smo shvatile da je najbolje da imamo osobu koja je isključivo za to zadužena, takva vrsta komunikacije je najlepša.

Dobar stil: štikla ili ravno?

Obavezno i jedno i drugo. U nekim situacijama dobar stil podrazumeva štikle, dok su u nekim drugim one neprimerene.

3. Wannabe intervju: Sestre Šolaja

Retro i šik

Pet stvari koje svaka devojka od stila mora da ima u ormaru?

Par farmerica koje joj stvarno dobro stoje, kaiš sa nitnama, obična siva majica sa printom, komad odeće sa pepito šarom i aksesoari u velikim količinama… sa ovim nikad nema greške.

Ko su, prema vašem mišljenju, modne ikone?

Kejt Mos (Kate Moss), Sijena Miler (Siena Miller), Ana Delo Ruso (Anna Dello Russo)… jesu neke od javnih ličnosti čiji nas stil oduševljava. Nažalost, Rijana (Rihanna), Kejti Peri (Katy Perry) i ekipa dominiraju, ali ne bi bilo zanimljivo kad bi svi bili u super fazonu.

4. Wannabe intervju: Sestre Šolaja

Haljina za svaku priliku

Šta mislite o opsesiji brendiranom garderobom i želji devojaka da se što bolje vidi marka?

Lečenje kompleksa, i tačka.

Imate li “problem ispred ormara” ili uvek uspete nešto da iskombinujete? I da li je velika istina ta da postoji samo nedostatak kreativnosti u našim glavama ispred ormara, a ne nedostatak stvari?

Naravno da imamo taj problem, to je, izgleda, opšta karakteristika ženskog roda, mislimo da ima više faktora koji utiču na taj problem, ali to sigurno nije nedostatak stvari.

5. Wannabe intervju: Sestre Šolaja

Kombinacija za opuštenu, originalnu i smelu devojku

Dešava li vam se da se vratite kući na presvlačenje, jer niste zadovoljne odevnom kombinacijom u kojoj ste krenule na kafu, izlazak, poslovni sastanak?

Da, često, pa makar i kasnile. Biti u odeći u kojoj se ne osećamo dobro može da nam upropasti ceo dan i sve što tog dana radimo. Dešava se da kombinacija koju inače nosimo nekad jednostavno ne funkcioniše… hmm, sudbina ženska.

Najzanimljiviji trenuci u radu?

Najviše se oduševimo kada vidimo da su stvari na kojima smo dugo radile fotografisane i spremne za postavljanje na našu stranicu.


Vana Vi – Miris divlje trešnje je podseća na blud.

Editors choice