Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Wannabe intervju: Vesna Kodžopeljić, direktorka maloprodaje kompanije MATIS

Wannabe intervju: Vesna Kodžopeljić, direktorka maloprodaje kompanije MATIS

1/2

Uvek je zadovoljstvo porazgovarati sa mladom uspešnom osobom, koja je svoju poziciju gradila postepeno, sa puno truda i na principima vrednim poštovanja.

Vesna Kodžopeljić je direktorka maloprodaje u kompaniji MATIS. Ona se potrudila da nam otkrije tajnu uspešnih ljudi, ali je sa nama u intervjuu koji sledi popričala i o svom shvatanju mode, ženske elegancije i ambiciji svojih roditelja kada je njena karijera u pitanju.

WANNABE MAGAZINE: Trenutno ste na poziciji direktora maloprodaje kompanije MATIS. Kako je tekao Vaš poslovni razvojni put i koliko je odricanja bilo potrebno da biste danas bili na toj odgovornoj poziciji?

VESNA KODŽOPELJIĆ: U kompaniji u kojoj radim sam krenula od početka, stepenik po stepenik. Baš onako kako je i potrebno da onda kada dođete na poziciju direktora budete upućeni u svaki segment posla kojim rukovodite.

Upornost, dobra organizacija i velika želja koju sam imala i u koju sam čvrsto verovala doveli su me na poziciju, na kojoj sam sada uz zaista minimum odricanja.

Vesna Kodzopeljic Matis NAmestaj Wannabe Magazine 18 Wannabe intervju: Vesna Kodžopeljić, direktorka maloprodaje kompanije MATIS

Na kojim principima se baziraju vrednosti kompanije u kojoj radite i da li nam možete reći nešto o trendovima u industriji nameštaja?

Visoko-stručni ljudski potencijali su osnovni principi na kojima naša kompanija bazira svoj rad. Ulaganje u kadrove, stalna usavršavanja i investiranje u razvojnu politiku su takođe ono čemu kompanija pridaje veliki značaj.

Trend u industriji nameštaja radi po istom principu, kao i trend u bilo kojoj drugoj industriji – uvek ga diktira onaj koji ga kupuje!

MATIS ima tim dizajnera koji svakodnevno radi na apsolutno novom asortimanu, kao i na unapređenju dizajna nameštaj, ne samo u estetskom smislu, već i u smislu kvaliteta. Pratimo, kako evropske, tako i svetske trendove u ovoj industriji i svakodnevno se trudimo da ih prilagodimo domaćem tržištu, tačnije potrebama naših kupaca.

Vesna Kodzopeljic Matis NAmestaj Wannabe Magazine 7 Wannabe intervju: Vesna Kodžopeljić, direktorka maloprodaje kompanije MATIS

Nekada se nameštaj kupovao “za ceo život” i neretko su se komadi istog prenosili sa generacije na generaciju. Nova vremena, instant kultura i način života vođen svakodnevnim promenama umnogome su uticali na smanjenje kvaliteta u proizvodnji, zarad dizajna i mode. Kakvo je Vaše mišljenje o ovom trendu i kako Vaša kompanija odgovara na izazove savremenog tržišta 21.veka?

Prateći zahteve tržišta u pogledu kvaliteta, cena i količina proizvoda, tehnološki sistem kompanije MATIS, projektovan je da isprati i najsloženije zahteve tržišta. Osnovne karakteristike naših proizvoda su vrhunski kvalitet, savremen dizajn i izuzetno pristupačne cene. Kao potvrda kvaliteta, tu su i atesti koje posedujemo sa najvišom ocenom Q1, kao i brojne prestižne nagrade.

MATIS je danas lider u proizvodnji nameštaja i taj uspeh, uzevši u obzir sve prethodno navedeno, ni malo nije slučajan.

Editors choice