zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz11111111 Wannabe Magazine: Najbolje & najgore obučeni u 2011.

Zaštitni znak gospođice Lajvli - veliki i iskren osmeh!

Najbolje obučena strana zvezda u kategoriji žena je Blejk Lajvli (Blake Lively). Ljubimica Karla Lagerfelda, najpoznatija po ulozi Serene van der Vudsen u seriji “Gossip Girl” je iza sebe ostavila Kejt Midlton (Kate Middleton), koja je na drugom mestu i Džej Lo (Jennifer Lopez) na trećem. Ono po čemu se Blejk uvek izdvaja je neodoljiv osmeh, mada sa savršenim telom i neverovatnom kosom, ipak nije tako teško obući se dobro. Kejt Midlton nas je osvojila venčanicom najpre, a zatim i svojim umerenim, elegantnim i mladalačkim dnevnim kombinacijama, mada joj je izbor večernje toalete još bolji. Za kraj, glamurozna i seksi Dženifer Lopez, je dokaz da žene zaista znaju šta im najbolje stoji nakon decenije traženja odgovarajućeg stila.

Naravno, nećemo zaboraviti da pomenemo Lejdi Gagu (Lady Gaga), koja svojim hrabrim i izazovnim odevnim kombinacijama oduševljava jedne, a zgražava druge, te njen stil obožavamo da mrzimo.

justin Wannabe Magazine: Najbolje & najgore obučeni u 2011.

Džastin je prešao dug put od plavušana iz boy benda.

Najbolje obučena strana zvezda u kategoriji muškaraca je ubedljivo Džastin Timberlejk (Justin Timberlake), koji je pokupio više od pola ukupnih glasova. Često osporavan kao muzičar, a posebno kao glumac, Džastinu ne može niko da ospori odličan ukus za odevanje. Pored Džastina u top tri su se našli Džoni Dep (Johnny Depp) i Džordž Kluni (George Clooney), obojica negujući prepoznatljiv stil koji damama širom sveta izaziva uzdahe, a muškarci im se otvoreno dive.

Bekamovi Wannabe Magazine: Najbolje & najgore obučeni u 2011.

Par koji obara s nogu.

Najbolje obučen par u Holivudu su Bekamovi (Victoria & David Beckham), koji uvek, namerno ili slučajno, usklađuju svoje outfit-e. Viktorija je priznata dizajnerka, a ni Dejvidu moda nije nepoznata, te očekujemo još puno dobrih kombinacija, koje najbolje funckionišu kada se njih dvoje pojavljuju u paru. Iza sebe su ostavili Depa i Vanesu Paradi (Johnny Depp &Vanessa Paradis), pravi anti-holivudski par koji uživa u boho kombinacijama, ali bismo mi voleli da ih češće viđamo, makar na crvenim tepisima.

11111111 Wannabe Magazine: Najbolje & najgore obučeni u 2011.

Paris već godinama prolazi kroz razne modne faze, ali uvek promaši.

Najgore obučena strana zvezda u kategoriji žena je bogata naslednica Paris Hilton, koja je živi dokaz da novac ne kupuje stil, niti osećaj za modu. Prati je prenapadno seksi Fergi (Fergie), sa kojom je viđena kako obilazi butike po Beverli Hilsu. Najpre ih treba razdvojiti, a onda im dodeliti Lopezovu ili Blejk kao partnere u šopingu.

Osnivač najpopularnije društvene mreže, Facebook, Mark Zakerberg (Mark Zuckerberg) definitivno ne zna ni šta se nosi, ni šta mu stoji. Mada, čini se da njega to uopšte ne pogađa. U stopu ga prate filmska zvezda, Miki Rurk (Mickey Rourke), seks simbol osamdesetih i fudbaler, Kristijano Ronaldo (Cristiano Ronaldo), koji ima štošta da nauči od kolege Bekama.

zzzzzzzzzzzzzzz1 Wannabe Magazine: Najbolje & najgore obučeni u 2011.

Trend koji se dopada i ženama i muškarcima širom planete.

Modni trend koji nas je oborio s nogu je color blocking. Trend je sa pisti gotovo odmah zaživeo i nastavio se u sezoni jesen/zima 2011/2012. godine, jer je ovaj trend najpre zabavan. Haljine maksi dužine i povratak šešira su nam takođe ulepšali ovu godinu. Od dizajnera su se izdvojili Galijano (John Galliano) i čitav cirkus koji je pratio modnu kuću Dior, ali i kolaboracija H&M-a sa modnom kućom Versace.

Najgori modni trendovi za ovu godinu nisu nastali baš ove godine, ali ih to ne čini prihvatljivijim. Helanke kao pantalone, Ugg čizme leti, gumeni satovi i preterano visoke potpetice želimo da što pre zaboravimo, naravno uz vašu pomoć. Na našu žalost, povratak cipela sa špicem je u toku, te nam ostaje da smišljamo kako da zaustavimo ovaj trend.

Domaće zvezde nisu zaboravljene. Naprotiv. Ali, kako bi sve bilo kako treba i kako niko ne bi mogao da se žali, rešili smo da glasanje za najbolje obučenu žensku osobu iz regiona prepustimo vama. Na Facebook fan stranici ćete od sutra naći fotografije, a sve što treba da uradite je da kliknete “like“ na vaše favorite. Potrudite se da gledate samo odevne kombinacije, bez obzira na posao kojim se osoba bavi. Vreme je da se igramo!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments