5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Lady GaGa iz Zemlje Čuda

Lady GaGa iz Zemlje Čuda

1/2

Stefani Džoen Anđelina Germanota rođena je u Njujorku ’86-e godine prošlog veka, ili kako je i sama otpevala jedne večeri na SNL: “Born in New York, in Lenox Hill of ’86 / Cheered for the Yankees with my dad in Section 6. / And after traveling, just dancing round the world / I still prefer a beer and whiskey with my friends on Rivington street.”

Dakle, živeći jedan naizgled normalan život u okviru italijanske porodice u Americi, krenula je na studije koje je napustila zbog želje da okuša sreću u muzičkoj industriji. Iznajmila je najjeftiniji stan koji je mogla da nađe u Njujorku i jela, kako je sama rekla, bukvalno đubre sve dok nije naterala muzičke producente da je čuju. A onda… onda je zvezda rođena.

Lejdi GaGa je umetničko ime koje svoje korene vuče iz dadaizma, specifičnog književno-umetničkog pokreta iz ranih 1900.-tih, a koji je formiran po onomatopeji dečijeg tepanja: ga ga.

E sad, trebalo bi da vam ovo objasni sve, ako znate na šta mislim. Ako ne znate, podsetiću vas bar na ono najskorije: 8 MTV video nagrada, a od kojih je jednu preuzela sa sve KRME-nadlom na glavi. Oooo da! Treš, skandal, neukus?! Think again, možda je sve to samo vaša projekcija! Ako razmislimo malo, nije li stejtment na mestu? Ne oseća li se svaka zvezda kao komad mesa? Nije li ona upravo to paparacima, velikim producentima, svima onima koji ne znaju šta se krije iza svake muzičke ikone danas POPularno zvane – POP zvezdom? E pa to im je i dala– veliki komad mesa došao je da uzme svojih 8 nagrada– čak joj je Šer pridržala i tašnu, i to u kostimu koji je nosila još kad je Lady GaGa bila tek baby GaGa – što me navodi na digresiju.

Editors choice