Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

3/4

Crave (Feat. Swae Lee)

Možda i najbolja radio friendly pop pesmica koju smo dobili za leto, što takođe nismo očekivali od Madonne. Saradnja sa delom Rae Sremmurd dua – Swae Leeom je ljubavna oda na neki način gde Madonna peva o ovisnosti i želji za ljubavlju, koja potencijalno može biti jako opasna.

Crazy

Ono što je mnogo cool u ovoj pesmi je što je još jedna radio friendly pesmica gde je uticaj Portugalije očigledan. Od same muzike preko teksta, jer je deo refrena otpevan na portugalskom… Svakako na prvo slušanje ne baš omiljena pesma, ali na drugo ili treće je već mnogo pevljivo i tera vas u najmanju ruku da zanjišete kukovima.

Come Alive

Još jedan vid njene lične borbe je kroz pesmu Come Alive koja je pod uticajem laganih ritmova inspirisanim Afrikom, sa istaknutim pratećim vokalima u vidu hora, što čini ovu pesmu veoma posebnom iako joj možda i nije mesto na ovom albumu.

Extreme Occident

Najintimnija pesma albuma je zasigurno Extreme Occident koja je besprekorna tekstualno i muzički. Od balade kada se pojačavaju zvukovi Bliskog istoka, pa nazad u baladu, pa opet prelaz u intezivniji zvuk… Svakako izdvajaju ovu pesmu iz mase istih pesama koje trenutno vladaju scenom. Oscilacije koje će vam se sigurno svideti muzički ovde su zaista fantastične. Ovo je takođe još jedna pesma gde se provlači portugalski jezik.

Faz Gostoso (Feat. Anitta)

Ubedljivo najzabavnija pesma albuma je saradnja sa Anittom na pesmi Faz Gostoso. Ove pevačice pevaju o zabavljanju sa momcima kroz elemente afričkih ritmova koji su toliko intezivni u pesmi da jednostavno nećete moći da stojite u mestu. Ova pesma takođe kombinuje engleski i portugalski jezik. Jako je velika šteta ako ova pesma ne bude singl, ali po svemu sudeći oduševljenje fanova će ovu pesmu jako brzo istaći kao sledeći singl.

Bitch I’m Loca (Feat. Maluma)

Druga saradnja sa Malumom je stigla u vidu pesme Bitch I’m Loca na kojoj je evidentan prizvuk reggee muzike, gde se ova dva artista jednostavno zabavljaju. Zvuči kao pesma koja je nastala iz šale u studiju i zvuči zapravo skroz okej, a kombinacija je španskog i engleskog jezika.

Editors choice