Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

‚Na viteškom turniru prošle subote dogodio se neopevan skandal, sa srećnim krajem. Priča počinje pre koju godinu kada je mladi vitez Gil de Gras, napustio akademiju vitezove, smer oklopništvo i buzdovandžisanje. Na zaprepaštenje roditelja, prijatelja, poznanika, bliže i dalje rodbine, Gil je oklop zamenio mantijom i pridružio se redu čarobnjaka-zabavljača “Suludini”.

Nastala je opšta hajka da se mladi vitez vrati na pravi put i mani se čarobnjačkog posla. Međutim, ni posle godinu dana agitovanja niko nije uspeo da privoli Gila da batali zečeve iz šešira i trikove s kartama i da se vrati plemenitom pozivu mlaćenja buzdovanom po ljudima koju mu ništa nažao nisu učinili, a još ih i ne poznaje. Da bi uverio bližnje da nije skrenuo pameću, Gil se prijavio na memorijalni viteški turnir “Rozomir Krancović – Roki”.

Skandal je nastao onda kada je umesto da se pojavi u ratnoj viteškoj opremi, Gil na turnir izišao sa običnom mađioničarskom palicom. “Nisu mi neophodni ni mač ni koplje da bih pobedio. Nadam se da vam je sada jasno da sam normalan i zdravouman, jedino ne želim da se, kao mnogi drugi mladići, bavim viteštvom. Žao mi je ako sam razočarao mnoge, ali srce me vuče ka čarobnjaštvu i mislim da ću biti dobar mađioničar”, izjavio je Gil. Šuška se da je u tom trenutku jednoj mađioničarki srce ustreptalo…

Vitez WannabeLand Trač Branč #13

Gil de Glas osvaja viteški turnir - čarobnim štapićem

Neosporno najveća tračara Donje četvrti, koja prati pomno život i priključenije svih stanovnika od ulice Striborove do Zvezdanog parka, te od Mlinarske do Grebenarske, gospođa Matilda F. Tračarević primećena je kako razgovara sama sa sobom.

E, sad.

Za neke to znači da će Matildino trtljanje konačno biti diskreditovano i da će je svi manje slušati kad ide okolo i olajava sve redom. Drugi, pak, misle da je to znak da Matilda šuruje sa neprirodnim silama koje joj došaptavaju tajne iz komšiluka. Čak idu dotle da navode i ime demona Papa-Raca koji je odgovoran za protivprirodno uhođenje. Treći misle da je to naprosto bio Matildin trik da ostane u središtu pažnje, a sama Matilda izjavila je da niko nije u pravu. “Naprosto sam se setila nečega, pa sam se zasmejala”, rekla je i porumenela. Stoga je dala povoda mnogima da se zapitaju da li je uspomena na koju misli izvesni intimni događaj između nje i Gvozdena “Alatke” Alatijevića, mlinara za koga se šuška da u sitne sate posećuje gospođu Tračarević.

zasmej WannabeLand Trač Branč #13

Čega li se setila Matilda F. Tračarević

Pre neki dan nešto posle podneva, u Nedođijskom parku, u južnom delu prestonice primećen je neobičan leteći subjekat. Naime, čuvar parka, vitez Nebojša Skočić, uočio je magijski trag na nebu koji se približavao parku velikom brzinom. Pritrčao je da proveri o čemu se radi, a na svoje zaprepašćenje, u krateru iz koga se još pušilo zatekao je – devojku.

Premda neuobičajeno bleda i kostimirana u jednoličnu odeću neprepoznatljivog značenja (nije bilo jasno da li je posredi pidžama, kostim plavog zeca ili nešto treće), vitezu se devojka veoma dopala. Možda su ga privukli njeni pravilni beli zubi, blede usne ili naočari, tek Nebojša je pristupio oživljavanju aterirane devojke metodom “Šta to radiš, bre!”

Srećom, posle jedno četrdesetak minuta pokušavanja i primene metoda “To, to nemoj sad da staneš” i “Ijao, tu, tu, baš tu” neidentifikovana sleteća devojka uspela je da se povrati u život. Ispostavilo se da je gospođica student veštičarenja koja je posle žustre partije “ringe-ringe-raja” izletela iz veštičarskog doma “Patrik Zvezda” i sletela u park, sa poznatim ishodom.

Nebojša i veštica, identifikovana kao Veca Crc-Vrcić, viđeni su uveče u poslastičarnici “Lizni me”, kako dele porciju sladoleda od pistaća.

carojpg WannabeLand Trač Branč #13

Vrca se, posle celog incidenta, veoma dobro oseća i misli da bi mogla da ga ponovi


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice