Jedna od trenutno najpopularnijih manekenki WannabeLanda, Anet Holt, udala se za prebogatog sedamdesetogodišnjeg bankara Fliča Akrapa. U iskrenoj ispovesti za online trač magazin “Alapača”, Anet je priznala da ju je njen dragi osvojio, pre svega, svojom lepotom, kako spoljašnjom, tako i unutrašnjom, svojim visokomoralnim stavovima i izuzetnom dobrotom i osećajnošću.

“Za mog Fliča udala bih se i da nije toliko bogat kao što jeste, meni njegov novac ništa ne znači, a to što pričaju kojekakve zavidne osobe uopšte me ne zanima.”

slika 166 WannabeLand Trač Branč #3

Anet i portret njenog dragog muža

I mada svako ko iole poznaje Fliča, za njega kaže da je okrutno, matoro đubre koje gaji nežna osećanja samo prema svom novcu, nama ostaje samo da verujemo Anet i tome da je u pitanju prava ljubav.

Prošle nedelje, WannabeLand je dobio prvo taksi udruženje!

Slika 239 WannabeLand Trač Branč #3

Ovako izgledaju kočije taksi udruženja “Pripiti vodič”

Sada svi oni koji ne znaju ili ne vole da jašu konje, mogu da odahnu, jer više neće morati da idu pešice okolo. Sve što treba da urade je da pozovu broj 333, i jedna od kočija “Pripitog vodiča” doći će po njih da ih odveze gde god požele!

Stručnjaci za modu preporučili su mladim devojkama fenjer, kao novu vrstu modnog aksesoara.

slika 329 WannabeLand Trač Branč #3

Fenjer kao novi modni aksesoar

Pored svoje neosporne estetske dimenzije, fenjer može imati i široku praktičnu primenu. Devojke više neće morati da strahuju od mračnih uličica i prolaza, kada se kasno noću same vraćaju iz provoda, jer će im fenjer osvetljavati put, a takođe se može upotrebiti i za neutralisanje napadnih muškaraca, i to samo jednim udarcem u glavu!

slika 421 WannabeLand Trač Branč #3

Čekajući onu pravu

I dok su devojke trenutno zaokupljene nabavkom fenjera, žapci WannabeLanda u svojim smrdljivim barama uzalud čekaju poljupce koji će ih (možda) pretvoriti u prinčeve.

A hoće li princeza Freja konačno saznati nešto o mladiću iz svojih snova, saznaćete sledećeg ponedeljka!


Milan Jokić je nestašni dečak sa ozbiljnim životnim planovima. Piše i režira, čuva tuđe tajne i svađa se sa  Dunjom. Zna skoro sve o ženama, ali i dalje traga za onim jedinstvenim izdancima nežnijeg pola koji u sebi nose nešto više od proseka. Uvek je na sunčanoj strani ulice, ne veruje u smrt i siguran je da će živeti večno.

Comments