Sećate li se devojke koja je danima ležala na drumu, čekajući da naiđe neki princ na belom konju? Za sve to vreme, videla je ona mnogo konja, ali nijednog princa. Zato je odlučila da batali muskarce i sama sebi pruži svu potrebnu ljubav. Prvi ljubavni sastanak sa samom sobom organizovala je u prirodi, daleko od očiju radoznalaca. Kaže da je veoma uživala.

Slika 159 WannabeLand Trač Branč #7

Sada izlazi sama sa sobom, i baš joj je lepo

Poznata proročica Druzilda objavila je horoskop za predstojeću sezonu! Svima onima kojima na polju ljubavi već duže vreme ne cvetaju ruže, Druzilda preporučuje da posade ljubičice, jer će svi aspekti za njihovo cvetanje u narednom periodu biti pozitivni. Onima koji žele da unesu promene u svoj život, preporučuje da prvo iz života iznesu sve nepotrebne stvari, kao što su merači pritiska, aparati za kafu, kanarinci i kvake. Svakome ko želi da se obogati, Druzilda savetuje da kupi veliku količinu nečeg jeftinog, i da onda to proda mnogo skuplje, a onima koje interesuju popularnost i slava, preporučuje da pričaju okolo da su kraljeva vanbračna deca.

Slika 243 WannabeLand Trač Branč #7

Druzilda zna sve

Jedna lepa vest za sve stanovnike WannabeLanda stigla je iz Kancelarije za javno osvetljenje pri Kraljevskom birokratskom centru. U svim prometnijim šumama postavljena je rasveta, tako da će ubuduće svi ljubitelji prirode moći da uživaju u prijatnim i bezbednim noćnim šetnjama šumom. Iz Kancelarije za osvetljenje upućeno je i izvinjenje svim perverznjacima i onima koji se tako osećaju, jer će postavljena rasveta sigurno loše uticati na uspešnost njihovih prepada, ali nadležni su ih zamolili za razumevanje.

Slika 338 WannabeLand Trač Branč #7

Nova šumska rasveta

A ako sretnete ovu stoperku, ne primajte je na svog konja, jer ona zapravo ne stopira, već prodaje humanitarne bojanke u ime nepostojećeg porodilišta za jednoroge. Ako joj date priliku, učiniće sve ne bi li vas ubedila da kupite jednu.

Slika 431 WannabeLand Trač Branč #7

Lažna stoperka

Izvor fotografija: weheartit.com


Milan Jokić je nestašni dečak sa ozbiljnim životnim planovima. Piše i režira, čuva tuđe tajne i svađa se sa  Dunjom. Zna skoro sve o ženama, ali i dalje traga za onim jedinstvenim izdancima nežnijeg pola koji u sebi nose nešto više od proseka. Uvek je na sunčanoj strani ulice, ne veruje u smrt i siguran je da će živeti večno.

Comments