5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/2

Pa, nigde ne piše da je zabranjeno zaljubiti se u bilo koga, a srce svakako ne poštuje nikakve granice i nije ga briga za konvencionalne vrednosti. Možda je zaljubljivanje u bliskog prijatelja bivšeg dečka kliše iz filmova, ali dešava se i u životu, češće nego što misliš. I zaista je nezgodno. Ako si već upala u tu priču, spremi se na neprijatnosti.

Koliko god da je veza sa bivšim bila površna, ili pogrešna, ili se potrošila i koliko god ti osećala i smatrala da je to među vama skroz gotovo, on, bivši dečko oseća da ima prava da bude posesivan kad su u pitanju i bivša cura i prijatelj. Čak i ako je on prekinuo, ili već našao neku drugu, ili prekinuo zato što je našao neku drugu, vezu između bivše devojke i svog prijatelja smatraće dvostrukom izdajom. Ma vas dvoje ste nešto mutili njemu iza leđa, još dok ste bili zajedno – to će mu prvo pasti na pamet. A to je možda i istina. Možda niste ništa mutili, ali neke varnice i neki spoj ste sigurno osećali. To je ono zbog čega ćete se oboje osećati krivi, a ti ćeš dodatno osećati krivicu što kvariš nečije prijateljstvo. A takođe ćeš biti ljuta što uopšte moraš da se kidaš i da se osećaš loše i što ti nešto kvari zaljubljenost – srcu niko ne naređuje i svako ima prava da voli koga hoće. Tačno. A kako bi se ti osećala da se tvoj bivši smuvao sa tvojom prijateljicom? Jeste, komplikovano je.

U suštini, cela ta kompleksna situacija ima više veze sa njima dvojicom, nego sa tobom. To je nešto što oni treba da reše, a teško da će to rešiti tako što će ostati bliski prijatelji. Drama je sasvim izvesna, pa zato dobro razmisli u šta se upuštaš – distanciraj se i napravi analizu cele priče.

Editors choice