Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/2

Pa, nigde ne piše da je zabranjeno zaljubiti se u bilo koga, a srce svakako ne poštuje nikakve granice i nije ga briga za konvencionalne vrednosti. Možda je zaljubljivanje u bliskog prijatelja bivšeg dečka kliše iz filmova, ali dešava se i u životu, češće nego što misliš. I zaista je nezgodno. Ako si već upala u tu priču, spremi se na neprijatnosti.

Koliko god da je veza sa bivšim bila površna, ili pogrešna, ili se potrošila i koliko god ti osećala i smatrala da je to među vama skroz gotovo, on, bivši dečko oseća da ima prava da bude posesivan kad su u pitanju i bivša cura i prijatelj. Čak i ako je on prekinuo, ili već našao neku drugu, ili prekinuo zato što je našao neku drugu, vezu između bivše devojke i svog prijatelja smatraće dvostrukom izdajom. Ma vas dvoje ste nešto mutili njemu iza leđa, još dok ste bili zajedno – to će mu prvo pasti na pamet. A to je možda i istina. Možda niste ništa mutili, ali neke varnice i neki spoj ste sigurno osećali. To je ono zbog čega ćete se oboje osećati krivi, a ti ćeš dodatno osećati krivicu što kvariš nečije prijateljstvo. A takođe ćeš biti ljuta što uopšte moraš da se kidaš i da se osećaš loše i što ti nešto kvari zaljubljenost – srcu niko ne naređuje i svako ima prava da voli koga hoće. Tačno. A kako bi se ti osećala da se tvoj bivši smuvao sa tvojom prijateljicom? Jeste, komplikovano je.

U suštini, cela ta kompleksna situacija ima više veze sa njima dvojicom, nego sa tobom. To je nešto što oni treba da reše, a teško da će to rešiti tako što će ostati bliski prijatelji. Drama je sasvim izvesna, pa zato dobro razmisli u šta se upuštaš – distanciraj se i napravi analizu cele priče.

Editors choice