Kompanija Knjaz Miloš predstavila je na Adi Ciganliji Knjaz Miloš bocu nesvakidašnjih razmera. Najveća boca na vodi, jedinstvena u svetu, visoka je 15 metara, a nosi je čelična konstrukcija koja okružuje gejzir na Adi. Knjaz Miloš boca na Adi, upotpuniće mapu atrakcija u regionu i doprineti stvaranju svetskog imidža Beograda i Srbije.

Knjaz Milos boca na svecanom otvaranju Zanimljivo: Najveća boca na vodi

Knjaz Milos boca na Adi Zanimljivo: Najveća boca na vodi
Knjaz Milos boca na vodi Zanimljivo: Najveća boca na vodi

Predstavnici medija, domaćih i stranih kompanija i institucija, poznate ličnosti i zaposleni Knjaz Miloša, prisustvovali su grandioznom otvaranju boce. Svečanu atmosferu tog jedinstvenog događaja upotpunio je višeminutni vatromet. Među brojnim gostima, svečanom otvaranju najveće boce na vodi, koje je otvorila naša poznata voditeljka Maja Nikolić, prisustvovali su i Slavko Beleslin, Irina Radović, Ivana i Ivan Zarić, Kiki Lesendrić, Ivan Mihailović, Tamara Dragičević, Vlada Vuksanović, Miki Perić, Dragan Ilić i Živana Šaponja Ilić.

Maja Nikolic vodila je program Zanimljivo: Najveća boca na vodi Atmosfera sa otvaranja Knjaz Milos boce Zanimljivo: Najveća boca na vodi

“Knjaz Miloš je lider na tržištu, a zadatak lidera je osvajanje novih prostora i realizacija i najsmelijih ideja. Knjaz Miloš je otišao korak dalje i zahvaljujući hrabrosti, viziji i odlučnosti realizovao je ovu ideju koja pomera granice. Želeli smo da Beogradu i svim građanima Srbije koji posete Adu, poklonimo nesvakidašnje iskustvo i tako se zahvalimo svima koji veruju u Knjaz. Sigurni smo da će najveća boca na vodi postati simbol veličine i snage koju Knjaz Miloš ima”,  rekao je Aleksandar Rašković, direktor marketinga kompanije Knjaz Miloš.

Knjaz Miloš je jedan od najstarijih srpskih brendova i najomiljenija mineralna voda u Srbiji. Zahvaljujući svom aktivnom mineralnom sastavu, Knjaz Miloš već više od dva veka u nama svakodnevno budi život. Kratak film o stvaranju najveće Knjaz boce na vodi možete pogledati ovde.

Bracni par Zaric i predstavnici kompanije Knjaz Milos Zanimljivo: Najveća boca na vodi

Bračni par Zarić i predstavnici kompanije Knjaz Miloš

Predstavnici kompanije Knjaz Milos Zanimljivo: Najveća boca na vodi

Predstavnici kompanije Knjaz Miloš

Dragan Ilic i Zivana Saponja Ilic Zanimljivo: Najveća boca na vodi

Dragan Ilic i Živana Šaponja Ilić

Slavko Beleslin sa lepsom polovinom Zanimljivo: Najveća boca na vodi

Slavko Beleslin sa lepšom polovinom

Miki Peric sa lepsom polovinom Zanimljivo: Najveća boca na vodi

Miki Peric sa lepšom polovinom

Vlada Vuksanovic Zanimljivo: Najveća boca na vodi

Vlada Vuksanović

Kiki Lesendric Zanimljivo: Najveća boca na vodi

Kiki Lesendrić

Comments