Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Osim uspešnog rijaliti šoua koji se na neki način tretira i kao takmičenje, nove serije koja će se naći na jesen na Netflixu, RuPaul se bavi između ostalog i muzikom, pa je zastupljen i sa muzičke scene i ima malo carstvo u kom se svašta nalazi, od čokolada do šminke. Takođe je i jedan od osnivača sve popularnijeg DragCona gde svi ljubitelji drag scene dolaze kako bi videli svoje omiljene drag queens.

Nakon trideset godina rada u industriji zabave, 2016. godine je postao i nagrađen za svoj rad, te je na Primetime Emmy Awards odneo i svoju prvu Emmy nagradu za voditelja u rijaliti takmičenju. Nakon svog prvog Emmyja, slede još čak tri Emmyja! Godine 2017. i 2018. takođe za voditelja u rijaliti-takmičenju i po prvi put ove godine Emmy za RuPauls Drag Race kao rijaliti šou.

U toku svoje karijere mogli smo ga gledati mnogo puta na malim ekranima, što u serijima kao što su Sabrina The Teenage Witch, 2 Broke Girls, Ugly Betty, Nash Bridges, mnogim filmovima, pa čak i rijaliti takmičenjima poput Project Runway. Ali tu nije kraj, dosta puta se našao i u ulozi voditelja pre Drag Racea, pa je imao svoj talk show na VH1 pod nazivom The RuPaul Show. 

Trenutno možete pratiti jedanaestu sezonu ovog šoua, pored RuPaula za panelom sudija se nalaze i Michelle Visage, Carson Kressley, Ross Matthews, Todrick Hall i mnoge poznate ličnosti koje se smenjuju iz epizode u epizodu.

Na jesen treba da počne da se emituje i prva sezona RuPauls Drag Race UK, a kao sudije su najavljeni Ruova desna ruka kao i u USA – Michelle Visage i voditelji Alan Carr i Graham Norton. Dok se drag race u Americi trenutno emituje na VH1, UK će biti emitovana ni manje ni više nego na BBC 3.

Za njega je bilo potrebno mnogo rada i truda kako bi se istakao u ovoj industriji i napokon bio proglašen kulturnim fenomenom.

Ukoliko nisi još uvek upoznata sa, ponavljam, ovim kulturnim fenomenom, baci se hitno na gledanje. Sigurno ćeš obožavati ovaj šou.

————

Naslovna fotografija: instagram.com/rupaulofficial

Jovan Žihlavski

Editors choice