Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Zašto je seks zapravo najvažniji u vezi?

Zašto je seks zapravo najvažniji u vezi?

1/3

Dualistički svet u kome živimo, naučio nas je da sve podvajamo i delimo na crno i belo, eventualno pristajući na razne nijanse sivog između. Za ljude je telo vozilo, mašina od krvi i mesa koja je krhka, potrošna i ograničenog roka trajanja, dok je duh nešto što nadilazi telesnost i, kako volimo da verujemo, nadživljava je na neki način. Ne možemo da shvatimo beskonačnost, a teško nam je da prihvatimo prolaznost i zato stvaramo podelom ograničene koncepte raja i pakla, materijalnog i energetskog, telesnog i duhovnog.

Na isti način se odnosimo prema seksualnosti – posmatramo je, prosuđujemo i proživljavamo odvojeno od ljubavi, čak suprotno. Postoji samo seks i postoji ljubav, koja uključuje seks, kao deo odnosa. I postoje tvrdnje da seks u odnosu nikako nije i ne treba da bude najvažniji, da su drugi aspekti odnosa mnogo bitniji – sva kompleksnost veze između muškarca i žene svodi se opet na podelu. Ljubav je uzvišena, ona nas čini skromnima, u stanju smo da stavimo potrebe voljene osobe ispred svojih, ona samo daje i ne traži ništa za uzvrat – čista je i božanska. Seks nas angažuje na primitivan način, spušta nas na nivo životinja, obuzima nas i zaposeda – prljav je i đavolski.

Užasno grešimo, verujući u ove zadrte gluposti, a užasno često verujemo u njih, a da toga uopšte nismo svesni, jer predrasude nosimo zapisane u genima i osnažene vaspitanjem i malograđanskim vrednostima i potrebna je puna svest da bismo ih prevazišli.

Authentic L♡VE by @erinorthcutt

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Pre svega, potrebno je da budemo svesni da je sve energija. Materija je energija. Misli su energija. Duh je energija. Ima raznih energija u prirodi, svemiru i čoveku. U ljudskom telu je dominantna seksualna energija – ona je životvorna i transformativna, a to znači da kroz taj kanal dolazimo na svet i da je to takođe energija koja pokreće našu kreativnost i koja se podiže iz seksualnog energetskog centra i prolazeći kroz više čakre, postaje inspiracija, motivacija, stvaranje, duhovnost… Rađanje i stvaranje koriste istu energiju – seksualnu. Ali, seksualnost je kompleksna i njena ekstatička, orgazmička priroda, data je ljudima da bi mogli da se povežu emotivno, psihološki i duhovno, da korz telesnu prisnost i vrhunsko zadovoljstvo stvore organske veze, koje će im omogućiti da iskuse ljubav i sve one njene kvalitete za koje mislimo da su važniji od seksa.

Editors choice