Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Možda si prebrzo zgrabila utehu, ili si se osećala toliko izgladnelo, da si se iskoristila prvu priliku da nahraniš svoju putenu i emotivnu glad. Možda si isforsirala neki odnos, koji je zaista mogao da ti posluži u tranzitnom periodu, za oporavak i povratak samosvesti i samopouzdanja. I sad se opet osećaš zaglavljeno, ispražnjeno i besmisleno. Samo što si raskinula, opet treba da raskidaš. Nije ti do toga, ali nije ti ni do veze. Nije ti ni do čega. Razmotri pošteno svoju nestabilnost i nesigurnost, svoju potrebu da odmah popuniš prazninu koja je nastala u tvom životu.

Možda si utehu pronašla u druženju sa bivšim – bivši parovi to često rade. Tako imaš neki utisak da je on i dalje tu za tebe, da nisi izgubila prijatelja, ako si izgubila vezu, ali to je zavaravanje – prijateljstvo sa bivšim je moguće, ali tek nakon dosta vremena koje ste proveli razdvojeno i najbolje, nakon što ste oboje pronašli novu ljubav i životnu stabilnost. Jer ovo “druženje” se često završava u krevetu, a onda se oboje zapitate zašto ste uopšte raskidali, a onda pokušate da nastavite vezu, a onda se – ubrzo – setite zašto ste raskinuli. To se najčešće dešava u pokušaju obnavljanja veze – potvrda da je trebalo da raskinete i da vam je bolje kad niste zajedno.

Možda ne možeš da oprostiš sebi što nisi uspela da ostvariš stabilnu vezu koja napreduje i raskid, iz kojih god da je razloga došlo do njega, doživljavaš kao svoj neuspeh. To što nemaš energije i snage da kreneš dalje, možda je kazna koju si sebi odredila za nesupeh – ali ako to osvestiš, veće su ti šanse da se rešiš tog obrasca.

Naslovna fotografija: instagram.com/fasheditorials

Brankica Milošević

Editors choice