Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Nije ti jasno zašto ti se ponavljaju iskustva sa muškarcima koji žele samo seks za jednu noć i smatraju da i ti želiš to isto – možda šalješ signale koje oni pogrešno tumače, a svakako u tom tumačenju oni polaze od sebe. Jer, kad oni hoće ozbiljno, spremni su da čekaju i da se trude. I to nema veze sa tim koliko si lepa, pametna, talentovana i dobra – nešto u tebi oni vide kao poziv i provokaciju, a to nije ono što ih navodi da se zaljube ili razmišljaju o boljem upoznavanju i vezi. Možda će ovo delovati kao nešto na šta te je mama upozoravla (a ti kolutala očima), ali, ovo je potvrđeno socijalnim eksperimentima i razgovorima sa muškarcima.

Previše se šminkaš

Kad izađeš, izgledaš kao da si pošla na maskenbal, prosto se prerušavaš. Ima nečeg jeftino-provokativnog u devojci koja se prerušava za provod, što u muškarcima uključuje frekvenciju na kojoj im se vrte porno-sadržaji.

Stručnjaci savetuju da kada se doteruješ za izlazak, pokušaš da time izraziš sebe, a ne svoje atribute. Kada se obučeš veoma provokativno i naneseš tešku šminku, ulaziš u “lik” samouverene zavodnice, a ono što ona želi, isto je što želi i većina muškaraca – da se dobro provede. A dobar provod, znači seks, bez povezivanja i zadržavanja. Čak i ako se sa nekim upoznaš i nastaviš da održavaš kontakt, to će potrajati dok ne završite u krevetu. Tada ćeš se naći na njegovom imeniku kao jedan od onih brojeva, koje zove kad mu propadne lov i kada nedeljama već nije imao nikakav “provod”.

Šalješ previše ležerne poruke (kao ortak)

Ako razmenite kontakte i počnete da se dopisujete, možda si suviše ležerna u toj prepisci i svojim stilom mu šalješ signal da si jedan od ortaka i da sa tobom može da bude opušten. Za momke, to uglavnom znači da je dozvoljena neotesana neposrednost. Predlagaće seks, vrlo konkretno, umesto da se potrude da te šarmiraju i zavode.

Savet – ne pokušavaj da budeš kul, nego budi ženstvena. Napiši da ti je bilo prijatno, da ti je drago što si ga upoznala i da bi volela da se sretnete ponovo. Jer, ako nastupaš ležerno i ortački, poručuješ mu da si raspoložena za neobavezan seks ili najviše, prijateljstvo s povlasticama.

Puštaš ga da veruje da želiš isto što i on

Jer ne kažeš šta želiš, a šta ne želiš – opet pokušavaš da budeđ ležerna, jer se zna da momci vole opuštene žene, koje ne postavljaju uslove i nemaju zahteve i ničim ih ne opterećuju.

Savet – postavi granice u startu. Reci mu šta tražiš i šta želiš, a šta ne dolazi u obzir. Tako neće misliti da želiš samo laku zabavu, zato što si ga pustila da “vodi program” i nisi se uključila ni sa jednom primedom. Nemoj se pretvarati da želiš nešto što ne želiš, u nadi da je to samo uvod, jer ćeš u najvećem broju slučajeva završiti razočarana – tamo gde ti misliš da je počelo, za njega se završava, ukoliko se ne postaviš drugačije. Bolje je da odmah znaš na čemu si, makar te to i povredilo, nego da se posle osećaš loše i prebacuješ sebi.

Editors choice