Padaš na laskanje

Lepo je čuti kompliment, ali to što ti je rekao da si lepi i veoma seksi, nije nešto što te izdvaja – on to misli i govori svim ženama koje pokušava da odvede u krevet (što ne znači da kompliment nije iskren i istinit).

Savet – u redu je pasti na laskanje. Možda ti je to dalo dozvolu (uz malo alkohola), pa si sa nekim završila u krevetu. Ali ne očekuj da se ta jedna noć pretvori u nešto više, jer tu zaista nema nikakve obaveze – niste izlazili, niste se upoznavali, naprosto ste se prepustili hemiji. Čak i ako je bilo veoma strasno i dobro, to, iz muškog ugla, i dalje ne znači ništa, osim dobrog provoda, koga će se rado sećati.

Suviše brzo pristaješ na seks

Da, to je stvaran razlog. Brzo odlučuješ da želiš da spavaš s momkom, seks je odličan i nastavlja se nedeljama – dok on ne sretne neku curu koja ga zainteresuje ne drugi način i u poređenju sa kojom si ti samo zabavna avantura.

Savet – seks je ispunjenje radoznalosti, dok je upoznavanje druge osobe buđenje radoznalosti. Ako je seks već dostupan, muškarac okreće svoju radoznalost ka onome što još ne poznaje (a oko čega se mora potruditi). Dakle, za njih seks nije ulaganje, nego pražnjenje, a kada je seks samo mogućnost, onda moraju da ulože trud da bi do njega došli – a oni cene ono oko čega se trude i u šta ulažu.

Upoznala si momka u kafiću

To su okolnosti u kojima se ne možeš stvarno sa nekim zbližiti i najverovatnije je da ste u tim okolnostima oboje pripiti. Kad popiju, muškarcima se otpuste kočnice i govore i rade stvari kojih se posle ne sećaju, ili ih se stide. Ako si deo toga, šta očekuješ?

Savet – nemoj pomešati pijano laskanje sa stvarnom privlačnošću. Muškarci imaju jednu maksimu, koju ne govore ženama do kojih im je stalo, a ona glasi “mrak i alkohol čuda stvaraju”. Oni poznaju svoju slabost, a i sada si i ti upozorena!

Naslovna fotografija: instagram.com/prettylittlefawn

Brankica Milošević

Comments