Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

1/3

Ozbiljna je to stvar – muško zaljubljivanje i vezivanje. Oni će se boriti i opirati, a kad prestanu i najzad pristanu da se prepuste osećanjima, kad priznaju i prihvate ljubav, oni se tom (novom) iskustvu predaju do kraja. Možda ovo zvuči sumnjivo i možda se oni i dalje opiru kroz svoje mačističko ponašanje, ili neke druge gluposti, ali kad pogledaš oko sebe one koji su ostavljeni i razvedeni videćeš sliku muškog jada i izgubljenosti – oni izgleda ne mogu da žive bez žene za koju su se vezali, a da ostanu svoji, da ne izgube svrhu i smisao i da ne “podivljaju”.

Oni su odrasli učeći da sakriju svoja prava osećanja (jer to je muški)

Pošto su čitavog života učili kako da se kontrolišu, kako da potiskuju svoje emocije, da se prave da im je svejedno (ili da barem tako izgledaju) da ne dozvole da neko vidi njihove slabosti, da ne plaču i ne budu “seka-perse” – kad ta brana jednom prsne, kad se taj zid sruši – snaga osećanja ih osvaja toliko da više ne mogu da žive na isti način.

Oni se zato mnogo teže opravljaju od slomljenog srca, jer kad jednom zavole, u stanju su da nastave i da vole do kraja života i često ne mogu da se pomire sa tim da ih je partnerka ostavila i ne mogu da shvate zašto nisu bili dobri partneri – jer bujica ljubavi ne garantuje da će odnosi biti dobri i stabilni, niti donosi mudrost u ponašanju u vezi i upravljanju osećanjima.

Editors choice