To ne znači ni da ćete mnogo postići ako ga ritate i tretirate kao psa koga treba izdresirati i spremiti za izložbu, mada mnogi muškarci mnogo češće reaguju na dresuru, nego na podršku.

Dečko koji obećava, ne veruje svojim obećanjima. On se samo igra.

On je verovatno vrlo privlačan, zabavan i pametan i višestruko talentovan i totalno bez fokusa i bez ideje šta da učini sa svojim životom. Poznaćete ga po tome što ima pet rezervnih varijanti, a to znači da u onoj prvoj, koja je prioritetna u ovom trenutku, naprosto nije dao sve od sebe.

Iako on to nikada neće priznati, on zna sebe. Zna da mora da ima pet varijanti da bi se osećao kao da radi na nečem velikom, a takođe zna da mu verovatno ni jedna od njih neće upaliti i da će izgubiti interesovanje već posle prvog neuspeha i neće ni stići do pete varijante mogućeg uspeha.

On je programiran da uspeva samo polovično, da daje samo sebično (dokle to njemu pričinjava zadovoljstvo) i da se udaljava od vas sve više, ukoliko ga sve bolje poznajete i sve češće izražavate svoju zabrinutost i izlažete svoje rezonovanje u pogledu njegovih potencijala.

Zašto treba da ostaviš dečka koji obećava2 Zašto treba da ostaviš dečka koji obećava
Comments