Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

1/3

Nije fer što vas prozivaju da ste bezosećajne, kad ste samo razumne i staložene i ne prepuštate se strahovima i uzbuđenjima naočigled svih. Možda imate više muške energije ili ste prosto sposobne da kontrolišete svoje emocije i da im ne dozvolite da nadvladaju, naročito u situacijama kad svi obično gube glavu, ali zbog toga će vas optuživati i prebacivati vam da ste bezosećajne.

Više nego jednom su vam već prebacili da u važnim životnim situacijama ne pokazujete nikakvo uzbuđenje, kao da se stvari dešavaju nekom drugom. Ali vaš prvi instinkt nije da se uplašite, da očajavate, da otrčite kod prijateljice i žalite joj se kako ne znate šta da radite, nego da se ogradite od emocija koje bi vam smetale da razumno i razložno sagledate situaciju, svoj položaj u njoj, svoje opcije i moguće posledice i da se na svoj način suočite sa onim što se dešava – staloženo i pribrano.

Obično će vam druge žene prebacivati da se ponašate kao muško, i vajkaće se nad vašim ograničenim izborom muškaraca, jer ni jedan ne voli da žena ima više petlje, razuma i odlučnosti od njega. Međutim, niko takođe ne voli ni dramu, suze i otvoreno ispoljavanje slabosti i zavisnosti. Ali vama ne treba zaštitnik i neko ko će rešavati vaše probleme, već ravnopravan partner – zato ćete verovatno imati sužen izbor muškaraca.

bezosecajni 4 Zašto vas optužuju da ste bezosećajni?

Editors choice