Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Nije fer što vas prozivaju da ste bezosećajne, kad ste samo razumne i staložene i ne prepuštate se strahovima i uzbuđenjima naočigled svih. Možda imate više muške energije ili ste prosto sposobne da kontrolišete svoje emocije i da im ne dozvolite da nadvladaju, naročito u situacijama kad svi obično gube glavu, ali zbog toga će vas optuživati i prebacivati vam da ste bezosećajne.

Više nego jednom su vam već prebacili da u važnim životnim situacijama ne pokazujete nikakvo uzbuđenje, kao da se stvari dešavaju nekom drugom. Ali vaš prvi instinkt nije da se uplašite, da očajavate, da otrčite kod prijateljice i žalite joj se kako ne znate šta da radite, nego da se ogradite od emocija koje bi vam smetale da razumno i razložno sagledate situaciju, svoj položaj u njoj, svoje opcije i moguće posledice i da se na svoj način suočite sa onim što se dešava – staloženo i pribrano.

Obično će vam druge žene prebacivati da se ponašate kao muško, i vajkaće se nad vašim ograničenim izborom muškaraca, jer ni jedan ne voli da žena ima više petlje, razuma i odlučnosti od njega. Međutim, niko takođe ne voli ni dramu, suze i otvoreno ispoljavanje slabosti i zavisnosti. Ali vama ne treba zaštitnik i neko ko će rešavati vaše probleme, već ravnopravan partner – zato ćete verovatno imati sužen izbor muškaraca.

bezosecajni 4 Zašto vas optužuju da ste bezosećajni?

Editors choice