Otvorenost prostora u ovoj zgradi omogućava timovima iz različitih sektora da budu u stalnom kontaktu, razmenjuju ideje i prelaze iz jednog dela u drugi bez imalo muke, kreirajući atmosferu u kojoj je timski rad ključan za uspeh. U kompaniji koja toliko insistira na povezanosti među svim zaposlenima, naravno, postoji i poseban “The All Hands” kutak koji se koristi za tim bildinge, nedeljne sastanke zaposlenih, ali i sastanke sa poslovnim partnerima. Tu se nalazi i kuhinja, a cela prostorija ima veličanstven pogled na pejzaž obale Kalifornije.

U ovoj kompaniji zaposleni znaju da je za produktivan radni dan i kreativne nove ideje potrebno provesti određeno vreme udaljen od sveta i užurbanog ritma koji vlada u firmi. Iz tog razloga stvorena je i tzv. Soba za disanje, kojoj svi zaposleni imaju pristup u svakom trenutku, i mogu je iskoristiti za punjenje baterija. Tu se nalazi i soba za jogu sa kompletnom opremom za njeno praktikovanje, a firma obezbeđuje i treninge sa profesionalnim joga instruktorom koje pohađaju gotovo svi zaposleni.

Inovativni dizajn kompletne zgrade omogućava da ovaj radni prostor postane katalizator vrednih, zanimljivih razgovora i stvaranja novih duhovnih iskustava koji doprinose razvoju kolektiva i kompanije, ali i unose promene u život svih vernih pratilaca ovog lifestyle brenda. Elegantan čist i miran stil koji prožima, kako brend tako i prostorije njihovog sedišta, inspiriše na negovanje tela, duše i uma i inspiriše nas da dok god živimo radimo na sebi i ulepšavanju naše svakodnevice.

Naslovna fotografija: instagram.com/raptstudio

Aleksandra Aničić

Comments