Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Završen V BAFE: Novi dizajneri osvajaju region

Završen V BAFE: Novi dizajneri osvajaju region

Modna manifestacija Balkan Art Fashion Event protekla u duhu svestrane kombinacije minimalizma, avangarde, klasike, etna i gotike koji su se preplitali tokom svih 5 dana njenog trajanja.

stefanristic Završen V BAFE: Novi dizajneri osvajaju region
Modnim performansom “Live Dolls” dizajnerki Marine Mićanović i Svetlane Blagojević, V BAFE svečano je zatvoren. Mladi dizajneri iz Srbije i zemalja regiona prezentovali su svoje viđenje savremenog odevanja crpeći inspiraciju iz najrazličitijih stilova, i to uz neočekivane izbore kada su materijali i načini izrade u pitanju.

natasakekanovic Završen V BAFE: Novi dizajneri osvajaju region

“Na novembarskom Balkan Art Fashion Event-u prisustvovali smo novim i kreativnim pristupima kreiranju koji imaju posebnu snagu i svežinu kada su mladi autori u pitanju. To daje nadu i novu energiju koja je našoj modnoj sceni preko potrebna”, ističe Luka Opačić, generalni menadžer BAFE-a.
Me and the machine, Kruno Jendrijev, Olja Stojanović, Stevan Božanović i drugi su smelim kombinacijama materijala poput neoprena, plastike, kao i sopstvenom reinterpretacijom nekih klasičnih komada jasno označili minimalistički pravac koji prati njihov rad.

marijadujovic Završen V BAFE: Novi dizajneri osvajaju region
Etno motivi i njihova stilizacija sa savremenim elementima dali su posebnu svežinu kolekciji ”Uspomene”, dizajnera Đorđa Baščarevića.
Spoj originalnosti i preciznosti izrade koji prate rad 19-godišnjeg Stefana Ristića ovog puta iznedrio je kolekciju “Predator”, koja koristi simboličku snagu crnog leptira na jako efektan način.

lazarilic Završen V BAFE: Novi dizajneri osvajaju region

Treće večeri BAFE-a Lazar Ilić, Ivan Jakić, Tijana Milunović i drugi pokazali su kako vanvremenska elegancija crne večernje haljine, bogatog nakita i klasične siluete može osvojiti na prvi pogled. Andrea Jovanovska i Milica Kandić su kombinacijom military elemenata i cvetnog printa na različite načine dale portret hrabre, ali i nežne devojke.

đorđebaščarević Završen V BAFE: Novi dizajneri osvajaju region

Glavni cilj Balkan Art Fashion Event-a je upoznavanje javnosti sa novom generacijom mladih modnih stvaralaca iz Srbije i zemalja regiona. Posebnu pažnju BAFE posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo jednu od grana industrije, već i kao svojevrstan umetnički performans koji se odvija kako na modnoj pisti, tako i na ulici.

Naredni BAFE očekuje nas već na proleće, a više informacija možete pronaći ovde.

Editors choice