Uživate u uređivanju trpezarije i najviše volite kada prijatelji baš kod vas dođu na večeru da ih ugostite? Veoma vam je važno kako će sve na stolu biti poređano, radujete se praznicima i svake sezone na trpezu iznosite novo posuđe i escajg? Ukoliko ste jedni od onih ljudi koji obraćaju pažnju na svaki detalj pri uređenju enterijera, a posebnu pažnju posvećujete organizaciji trpezarije – imamo savršen predlog za vas!

U mirnom delu grada, na Adi Ciganliji, uokviren zelenilom, nalazi se Atelje Đir – umetnička radionica keramike, mlade i perspektivne master diplomirane umetnice Milice Petrović. Đir keramiku odlikuju unikatnost, jarke boje i razigranost forme. Svi prozvodi su osmišljeni, a potom ručno pravljeni i oslikani sa puno ljubavi i posvećenosti – a od sada mogu krasiti i vaš dom. Mi vam predlažemo posuđe u nežnim, roze i plavičastim tonovima koji su trenutni trend u uređenju, kao i neobične tanjire, u urbanim crno-belim tonovima i nesvakidašnje forme.

Unesite nežnost tanjirima lila i roze tonova

Nežni tonovi su uvek u trendu, a lako su uklopivi uz svaki tip enterijera koji možete imati. Oni će uneti jedinstvenu notu ženstvenosti u vašu trpezariju, a svako koga poslužite u tanjiru ovih boja sigurno neće ostati ravnodušan. Ovi tanjiri ručno su oslikani, te njihova boja nije upotpunosti jednaka – što daje dodatni efekat i lepotu iako je to nešto što na prvi pogled možda ne biste primetili.

ATELJE ĐIR 1 e1603383036490 Želiš da oplemeniš svoj trpezarijski sto? Keramički atelje Đir ima savršene predloge za tebe!

Tanjiri koji imaju suptilni prelaz iz roze ka nebo plavoj boji

Ukoliko želite da unesete još dodatni efekat i razigranost u svoju trpezariju, a ipak ne želite da odlazite u kontrastnu crnu i belu, evo savršenog tanjira za vas. Ovaj jedinstveni tanjir suptilno menja boju iz nežno roze do nebo plave, i savršen je za one prilike kada biste na njemu mogli izneti raznovrsne kolače. Takođe, idealan je i za poklon onim vašim prijateljima koje interesuju umetnost ali i dizajn enterijera.

IMG 1339f 1 e1603443795239 Želiš da oplemeniš svoj trpezarijski sto? Keramički atelje Đir ima savršene predloge za tebe!

Minimalistički i urbani crno beli tanjiri

Ovi tanjiri su za minimaliste istančanog ukusa, odnosno one koji vole da fokus predmeta bude na formi, a ne samo na njihovom koloritu. Ako vam kompletna trpezarija odiše jednostavnošću, koju ne želite da narušite ali želite da je efektno upotpunite, ovi ručno oslikani i neobično modelovani tanjiri pravi su izbor za vas. Za njih bismo mogli reći i da su timeless i da će dobro izgledati u svakoj sezoni.

IMG 1356f 1 e1603443862390 Želiš da oplemeniš svoj trpezarijski sto? Keramički atelje Đir ima savršene predloge za tebe!

Svaki od navedenih unikatnih tanjira umetničke radionice Atelje Đir možete pronaći u našem SHOP by WANNABE online shop-u, koji promoviše i podržava lokalne dizajnere i brendove koji prave komade jedinstvenog dizajna.

Naslovna fotografija: wannabemedia.rs

Comments