Čim je mnogo zgodan, sumnjiv je. Čak i ako je majka genetika bila toliko velikodušna da nije morao nimalo da radi na tim bicepsima i trbušnjacima i podarila mu još i duge noge pod čvrstom guzom, visinu, široka ramena, bujnu kosu, svetle oči i blistav osmeh, mnogo je, brate!

O čemu da misli i na čemu da radi muškarac kome sija sunce svaki put kad se pogleda u ogledalo?

Pa i ako je simpatičan i skroman, žene će ga pokvariti pre nego što stigne do vas.

seksi frajeri sa instagrama 11 Zgodan ili neophodan?

Shvatiće da ga jure i da treba samo da se osmehne onoj koju je izdvojio i biće njegova, bez imalo truda. Dovoljno je da je pozove da se vide, da nastavi da se osmehuje i da bude ljubazan, da pokaže inicijativu, a da ne bude navalentan. Ako ga, osim kao lepotana, skontaju kao finog dečka, padaće još brže i u još većim količinama, što će on vrlo brzo shvatiti, ako ima imalo pameti.

Njegova je muka jedino u tome što je možda, osim što je lep k’o devojka i zgodan k’o Apolon, vrlo inteligentan, radoznao i otvorenog duha, željan smisla, stabilnosti, duhovnosti i ljubavi.

Kad takav tip shvati koliko je neodoljiv, vrlo lako će skliznuti u preterivanja u eksperimentisanju svake vrste, zaljubljivaće se često i ludo, davaće svima sve što može i ume, voleće ga i kvariti i žene i prijatelji. Svi će hteti svoje parče njega i otimaće se, rastržući ga.

Comments