Izgubiće fokus u tolikoj popularnosti i navići će da mu sve ide lako i glatko, jer mu svi izlaze u susret i za malo pažnje rade za njega sve što mogu.

Bolje bi mu bilo da je samo lep.

Onda bi bio popularan i zadovoljan, imao bi jednu devojku, isto tako blistavu i praznu kao on, i još gomilu ljubavnica koje se otimaju za privilegiju da pričaju kako su bile sa njim.

Mirror Zgodan ili neophodan?

Dasa koji se divi sebi u ogledalu rado će i vas ubrojati među obožavateljke. Ali, možda više volite da neko obožava vas?

Ne bi nastojao da bude zabavan i duhovit i pojma ne bi imao da je dosadan i nemaštovit.

Zgodni su rasprodati, kako god okreneš. I zaljubljeni najpre u sebe.

Oni drugi, oni umeju da postanu neophodni.

Izdvoje se svojom autentičnošću, pa i ako nemaju visinu, a imaju težinu, ili imaju i jedno i drugo, nose naočare i ne belasaju bisernim osmesima, oni ne misle da sunce izlazi kad se pogledaju u ogledalo.

Svesni su da nisu atlete i lepotani, pa se zato bave onim što imaju.

Stvarima kao što je mozak. Talenat, maštovitost, kreativnost, temeljnost, šarm, pouzdanost, samopouzdanje, realnost, vedrina, snaga duha i uma.

Momak od koga vam ne cure bale na prvi pogled možda ima taj sjaj u očima i borice oko usana, koji ukazuju na inteligenciju i vedrinu, a to kako vas gleda i kako vam se osmehuje ne govori vidi me, je l’ da da sam dasa, nego govori kako uživa u onome što vidi.

Uostalom, izaberite sami.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

 

Comments