Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Ponekad raskinete jer ne umete drugačije da izađete zajedno iz nekog teškog perioda, ili trenutne svađe. I onda se oboje iskulirate i shvatite da niste završili, da ste pogrešili i da bi trebalo o tome da porazgovarate. I da se pomirite. Ovo su znaci da vezu treba da nastavite i da ćete zatim verovatno biti pametniji i efikasniji u rešavanju nesporazuma i problema.

Razlog za raskid preko koga oboje možete da pređete

U tom trenutku je izgledalo ozbiljno, ali kad ste se sabrali, uvideli ste da je razlog zbog kog ste raskinuli trivijalan i da ne treba zbog gluposti, tvrdoglavosti i ega da izgubite jedno drugo. Oboje se osećate pokajnički i spremni sta da se izvinite, jer i nemate šta jedno drugom da opraštate, uglavnom treba da oprostite sebi.

Način na koji ste se rastali nije bio ponižavajuć i ružan

Ako ste raskinuli na civilizovan i kulturan način, bez teških reči i uvreda, ako niste raskinuli preko poruke, već ste u razgovoru došli do toga da prekinete odnos. Naravno da niste mogli baš da se rastanete sa osmehom, bez gorčine ili patetike, ali ako nije bilo agresivnih ispada, vređanja i ponižavanja, onda je i taj momenat nešto preko čega možete da pređete.

Editors choice