Možeš da spavaš sa nekim drugim. I da ne osećaš kako je to pogrešno i loše, nego da uživaš u seksu, u radostima čula i prisnosti. Možda si čak spremna da se ponovo zaljubiš.

Počela si da zaboravljaš stvari koje su te najviše vezivale. Ono što je bilo najlepše u vezi, ono za šta si osećala da je tvoja droga, sa koje se nećeš tako lako “skinuti”, počelo je da popušta. Moć bivše ljubavi bledi, više nisi zavisnik od bivšeg. Skoro da si izlečena!

Više nema naboja i mržnje. U početnoj fazi preboljevanja bilo je mnogo negativnih osećanja. Sada više nisi besna i ne mrziš bivšeg što te je izdao i što nije bio dostojan tvoje ljubavi. Čak si u stanju i da osećaš zahvalnost zbog dobrih stvari koje si doživela sa njim. Veeeeliki napredak!

Više ga ne uhodiš na društvenim mrežama. Navika da svakog dana po nekoliko puta posećuješ njegov profil, da pratiš sve njegove objave na Instagramu, da koristiš lažni profil da bi imala uvid u to šta on radi i šta mu se događa – isparila je. Više te ne zanima kako mu je (u nadi da mu je loše i da će se pokajati što te je izgubio) jer te sada mnogo više zanima kako si ti – u nameri da ti bude dobro i sve bolje i da nađeš novog dečka.

bivsi 2 Znaci da si skoro sto posto prebolela bivšeg
Comments