Obrisala si svu prepisku sa njim. SMS poruke koje si čuvala u telefonu, obrisala si slučajno i nije ti žao. A onda si namerno obrisala i svu prepisku na netu, jer ne želiš da svoje vreme ulažeš trujući se čitanjem reči koje više ništa ne znače.

Razmišljaš o novoj vezi. Osećaš da te više nije strah da nekoga voliš ponovo. Ne razmišljaš o tome da možeš da budeš povređena (jer si već bila i očigledno si preživela) nego o tome da opet možeš da budeš srećna. A kad počneš tako da razmišljaš, onda počnu da se pojavljuju zainteresovani muškarci kojih nije bilo nigde dok si očajavala i da se odvijaju flertovi i sastanci koji obećavaju.

Načisto si sa tim kakav je bio vaš odnos. Više ne idealizuješ ono dobro i nisi ljuta i povređena zbog onog lošeg. Svesna si kvaliteta odnosa koji ste imali, a to znači da priznaješ sebi da dobre stvari nisu imale tu snagu da pobedite i prevaziđete one loše, zbog kojih više niste zajedno.

Njegova nova veza te ne uznemirava. U stanju si da osećaš da ti je drago zbog njega i da to i kažeš, sa dovoljno iskrenosti. Ono, kao 90 posto…

bivsi 3 Znaci da si skoro sto posto prebolela bivšeg

Pročitajte još i ovo:

Šta se dešava kad posle toksične veze sretneš dobrog momka

Šta naučiš o ljubavi posle prve velike ljubavi?

Kako zapravo sama sebi slamaš srce?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments