Ponekad ne uspevamo nikog da nađemo, ili srećemo pogrešne osobe, zato što nismo spremni za ljubav – blokiramo kanal kroz koji ljubav dolazi pogrešnim očekivanjima, ograničenjima i uslovima koje postavljamo, a možda nismo ni svesni toga. Kada se opustimo i oslobodimo, a to je ponekad baš onda kad pomislimo da nikada nećemo ni naći ono što tražimo i kad se sa tim pomirimo, dešava se da odblokiramo ljubavni kanal i postanemo prijemčivi za ono što nam je potrebno – a to što nam je potrebno se često razlikuje od onoga što zamišljamo i želimo. Ovo su znaci da smo dovoljno otvoreni da pustimo da nas ljubav pronađe.

Snovi o ljubavi

Možda ne sanjate nešto konkretno, ili ne možete da se setite detalja, ali snovi ostavljaju utisak od koga osećate milinu koja vas prati tokom celog dana. Osećate se kao da ste zaljubljeni, a to ne možete da povežete sa nečim realnim.

Vuče vas pozitiva

Imate potrebu da uradite nešto dobro, da budete bolji, da iz sebe isijavate dobrotu na svim poljima. Odjednom ste ljubazniji i strpljiviji prema svima, osećate nadahnuće da uradite nešto kreativno, da činite dobra dela, da pomažete i budete na usluzi. Pozitiva vas privlači kao magnet i prosto se čudite sami sebi kako ste dobro raspoloženi, kako vas ništa ne uznemirava, spremni ste na ustupke i puni dobrih ideja. Ovo je jedan od načina na koji se vaša energija podešava na frekvenciju ljubavi.

Uviđate smisao svog života

Priliv energije vam donosi živost i uzbuđenje – postaje vam jasno šta treba da radite da bi ispunili svoju životnu svrhu, shvatate da smisao života nije nešto što dolazi sa strane u vaš život, nego ono što vi činite i dajete od sebe – sami osmišljavate svoj život i to uopšte nije tako teško i neizvodljivo, kao što vam se do skoro činilo. Osećanjem svrhovitosti i ispunjavanjem te svrhe, privlačite ljubavnu energiju istog kvaliteta – onu koja ispunjava i oplemenjuje život.

Comments