Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

Svesni ste ljubavi svuda oko sebe

Odjednom počinjete da primećujete ljubav i nežnost na svakom koraku – zagrljene parove, ljubavne filmove, muziku, naslove – ljubav je u vazduhu i zove vas da joj se prepustite. Možda vam ovo deluje bolno, kao da vas Kosmos podseća da izgleda svi oko vas imaju nešto što vama nedostaje, ali shvatite to kao signale univerzume – love is in the air…

Shvatate da vaš idealni partner nije ono što zamišljate

Možda ste proveli dosta vremena postavljajući standarde i vizualizujući svog budućeg, koji treba da bude visok, zgodan, smiren, pametan, šarmantan, dobar, da voli decu i životinje… A možda vam u suštini treba osoba koja na vas utiče pozitivno svojim prisustvom, koja je velikodušna i spremna da vas prihvati takve kakvi ste i to nema veze sa izgledom i šarmom i temperamentom.

View this post on Instagram

Flash attack @tezzamb

A post shared by Cole Herrmann (@cole_herrm) on

Imate više energije i aktivniji se

Pošto se osećate življe i imate potrebu za samoostvrenje – grabite putem ličnog razvoja – svesniji ste i mogućnosti koje su pred vama, ali i svoje odgovornosti za aktivan odnos prema životu. Više vam nije teško da se spremite i odete na neku zabavu, izložbu, koncert, prosto vas privlače razna dešavanja na kojima možete upoznati nove ljude, a među njima i svoju srodnu dušu. Neka od tih vrata koja treba da otvorite (da uđete i učestvujete) svakako vode do ljubavi.

Jasno vam je čemu su vas naučile prethodne veze

Brojni promašaji, greške i razočaranja dobijaju svoj smisao – najzad shvatate poruku tih lekcija za koje ste znali da su lekcije, ali ste znali i da ih sigurno niste savladali, kad ste ih već toliko puta ponavljali. Sada više nemate potrebe da ponavljate greške, spremni ste za ono pravo.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/cole_herrm

Brankica Milošević

Editors choice