Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/2

Dešava se da ti je sa nekim dobro i udobno iako nema neke hemije, i svesno biraš da ostaneš u takvoj vezi, u kojoj si ti potenicijalni toksični element. A dešava se i da ubediš sebe da je sve u redu, jer ne želiš da se suočavaš sa onim što nije – zato što ti je dobro i udobno. Šta god se dešavalo u tvom (ljubavnom) životu, najvažnije je da si svesna toga i da znaš da imaš izbor. Možda nije fer da ostaneš sa nekim koga ne voliš dovoljno, ali imaš prava da biraš sebičnost – a treba da budeš svesna njene cene. Teško da ćeš biti srećna i ispunjena u vezi u kojoj nisi duboko emotivno angažovana, a ako oklevaš sebi to da priznaš, proveri da li se prepoznaješ u sledećim ponašanjima.

U suštini, on ti je potreban samo zbog seksa

Nemaš neku želju da ga uključiš u svoj život i nije ti baš najzabavnije društvo. Kad hoćeš da se provedeš, angažuješ prijatelje – on je uvek pozvan, ali negde u sebi se nadaš da neće doći, da ti ne kvari zabavu.

View this post on Instagram

Ново-ново-сти. Декабрь лишил дара речи на пару часов и в нескольких каверзных случаях. Вера в ретроградный меркурий ,что не щадит никого (притворяясь депрессией и дементором из Гарри Поттера) обретена и даже накинулась на мои края. Вера в себя обещала придти на серьезный разговор в городе икс,точнее П. Облегчила голову на сантиметров 10 волос,в гардеробе красуется новое платье,что одни приняли за цыганское,вторые за японское (а ты все так же говоришь,что оно красивое красное). А вообще приходит много кто,некоторые даже бесцеремонно,но так красиво врываются,что отпускать обратно их домой совсем не хочется. Неизменным только остаётся желание выспаться. Но должно же быть что-то в жизни непостижимое. Пускай так и будет. С остальным справимся ⚡️ #2317home

A post shared by Egudina Daria (@dariaegudina) on

On je dobar čovek

Velikodušan, pametan, pristojan, zainteresovan, potpuno dostojan poštovanja – i ti se trudiš. Ali nema hemije, srce ti ne zaigra kad ga vidiš, njegovi dodiri ti ne pale vatru među nogama – sve je ok, osim što ne možeš nekog da voliš samo zato što on to zaslužuje i što bi ti laknulo, jer više ne bi morala da tražiš onog pravog.

Potrebno ti je više slobode i više prostora u vezi

Zapravo želiš da upoznaš neke nove muškarce, da izlaziš i flertuješ i da nađeš nekog ko te više zanima, a da ne moraš da prođeš kroz solo period.

Editors choice