5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/2

Dešava se da ti je sa nekim dobro i udobno iako nema neke hemije, i svesno biraš da ostaneš u takvoj vezi, u kojoj si ti potenicijalni toksični element. A dešava se i da ubediš sebe da je sve u redu, jer ne želiš da se suočavaš sa onim što nije – zato što ti je dobro i udobno. Šta god se dešavalo u tvom (ljubavnom) životu, najvažnije je da si svesna toga i da znaš da imaš izbor. Možda nije fer da ostaneš sa nekim koga ne voliš dovoljno, ali imaš prava da biraš sebičnost – a treba da budeš svesna njene cene. Teško da ćeš biti srećna i ispunjena u vezi u kojoj nisi duboko emotivno angažovana, a ako oklevaš sebi to da priznaš, proveri da li se prepoznaješ u sledećim ponašanjima.

U suštini, on ti je potreban samo zbog seksa

Nemaš neku želju da ga uključiš u svoj život i nije ti baš najzabavnije društvo. Kad hoćeš da se provedeš, angažuješ prijatelje – on je uvek pozvan, ali negde u sebi se nadaš da neće doći, da ti ne kvari zabavu.

View this post on Instagram

Ново-ново-сти. Декабрь лишил дара речи на пару часов и в нескольких каверзных случаях. Вера в ретроградный меркурий ,что не щадит никого (притворяясь депрессией и дементором из Гарри Поттера) обретена и даже накинулась на мои края. Вера в себя обещала придти на серьезный разговор в городе икс,точнее П. Облегчила голову на сантиметров 10 волос,в гардеробе красуется новое платье,что одни приняли за цыганское,вторые за японское (а ты все так же говоришь,что оно красивое красное). А вообще приходит много кто,некоторые даже бесцеремонно,но так красиво врываются,что отпускать обратно их домой совсем не хочется. Неизменным только остаётся желание выспаться. Но должно же быть что-то в жизни непостижимое. Пускай так и будет. С остальным справимся ⚡️ #2317home

A post shared by Egudina Daria (@dariaegudina) on

On je dobar čovek

Velikodušan, pametan, pristojan, zainteresovan, potpuno dostojan poštovanja – i ti se trudiš. Ali nema hemije, srce ti ne zaigra kad ga vidiš, njegovi dodiri ti ne pale vatru među nogama – sve je ok, osim što ne možeš nekog da voliš samo zato što on to zaslužuje i što bi ti laknulo, jer više ne bi morala da tražiš onog pravog.

Potrebno ti je više slobode i više prostora u vezi

Zapravo želiš da upoznaš neke nove muškarce, da izlaziš i flertuješ i da nađeš nekog ko te više zanima, a da ne moraš da prođeš kroz solo period.

Editors choice