Nikako ne želiš da budeš sama

Užasava te mogućnost da provedeš neko vreme bez partnera, da nemaš nikog da ti bude pri ruci, kad si raspoložena za druženje, seks, izlazak.

Nisi ni mislila ozbiljno

Od samog početka nisi bila dovoljno zaitneresovana i angažovana – ušla si u vezu jer je on bio zainteresovan za tebe, jer ti je laskalo što se neko trudi, jer si bila sama, bilo ti je dosadno i nisi imala bolju opciju. Već neko vreme ste zajedno, ali ti se uopšte ne osećaš drugačije – i dalje ti je uglavnom dosadno i gledaš hoće li se pojaviti neka bolja opcija, a pritom ne moraš da budeš sama. Imaš nekog da te zove, govori ti nežne reči, iskazuje pažnju, pruža ti seks i brine o tebi – iako bi ti sve to mnogo više značilo kad bi dolazilo od nekog koga shvataš ozbiljno i sa kim želiš da budeš, bez ikakvih opcija.

Kad niste zajedno, ne osećaš da ti nedostaje

Zato što ti ne nedostaje. Upravo suprotno – kad se ne vidite nedelju dana, toliko si rasterećena, da skoro uopšte i ne pomišljaš na njega. Možda misliš da je baš dobro da se ređe viđate, jer onda se uželite i bude vam super kad se vidite – ali činjenica je da ti on uopšte nije falio za sve to vreme i da ti je zapravo to vreme bilo potrebno da bi se posvetila sebi i odmorila od njega i od veze i da bi mogla ponovo time (njime i vezom) da se baviš, pošto si se odmorila.

Izvor fotografija: instagram.com/dariaegudina

Brankica Milošević

Comments