Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/2

Ima mnogo crvenih zastavica upozorenja koje se ističu na raznim kritičnim tačkama emotivnog odnosa. Najočitija je ona koja se pojavljuje u vašem seksualnom životu (pre će biti u izostajanju istog), tu je osećanje udaljenosti i emotivna distanca, česte svađe sa durenjem i uvređenim ćutanjem… Ali, tu su i oni znaci upozorenja koje možda propuštamo, zato što nisu tako upečatljivi i neprijatni, a očitavaju se u načinu na koji se dopisujemo. Mnogo dnevne komunikacije među partnerima odvija se preko poruka, pa proverite da li te poruke skrivaju neku neprijatnu – poruku.

Komunikacija vam se svodi na dopisivanje

Ako se više dopisujete, nego što razgovarate, to nešto govori o tome koliko vrednujete vezu. Možda ste zaista suviše zauzeti, ali ako vam je posao prioritet i nikako nema perioda kada je partner na prvom mestu, onda vam je partner manje važan i njegovo mesto u vašem životu je sporedno – ili je takvo vaše mesto u njegovom životu. Sve je u redu ako vam to oboma odgovara, ali ako je neko od vas dvoje nezadovoljan, oseća se zapostavljeno i uvređeno, onda tu nema sklada i pravog partnerstva.

Ne odgovara na pitanja

Dopisivanje je bezbednija zona od razgovora upravo zato što daje vremena da se smisle odgovori, ali izbegavanje i zaobilaženje odgovora je nešto drugo. Možda je to za partnera bolna tema, ili osetljiva zbog razloga koje ne možete da pretpostavite, a on vam ih ne objašnjava. Pa, sledeći put kad se vidite, razjasnite tu stvar, prosto tako što ćete ga pitati zašto je izbegao da odgovori na to pitanje, odnosno, da li ste tim pitanjem takli u neko posebno osetljivo mesto, o čemu ništa ne znate, ako vam on ne kaže.

Editors choice