Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

1/2

Ima mnogo crvenih zastavica upozorenja koje se ističu na raznim kritičnim tačkama emotivnog odnosa. Najočitija je ona koja se pojavljuje u vašem seksualnom životu (pre će biti u izostajanju istog), tu je osećanje udaljenosti i emotivna distanca, česte svađe sa durenjem i uvređenim ćutanjem… Ali, tu su i oni znaci upozorenja koje možda propuštamo, zato što nisu tako upečatljivi i neprijatni, a očitavaju se u načinu na koji se dopisujemo. Mnogo dnevne komunikacije među partnerima odvija se preko poruka, pa proverite da li te poruke skrivaju neku neprijatnu – poruku.

Komunikacija vam se svodi na dopisivanje

Ako se više dopisujete, nego što razgovarate, to nešto govori o tome koliko vrednujete vezu. Možda ste zaista suviše zauzeti, ali ako vam je posao prioritet i nikako nema perioda kada je partner na prvom mestu, onda vam je partner manje važan i njegovo mesto u vašem životu je sporedno – ili je takvo vaše mesto u njegovom životu. Sve je u redu ako vam to oboma odgovara, ali ako je neko od vas dvoje nezadovoljan, oseća se zapostavljeno i uvređeno, onda tu nema sklada i pravog partnerstva.

Ne odgovara na pitanja

Dopisivanje je bezbednija zona od razgovora upravo zato što daje vremena da se smisle odgovori, ali izbegavanje i zaobilaženje odgovora je nešto drugo. Možda je to za partnera bolna tema, ili osetljiva zbog razloga koje ne možete da pretpostavite, a on vam ih ne objašnjava. Pa, sledeći put kad se vidite, razjasnite tu stvar, prosto tako što ćete ga pitati zašto je izbegao da odgovori na to pitanje, odnosno, da li ste tim pitanjem takli u neko posebno osetljivo mesto, o čemu ništa ne znate, ako vam on ne kaže.

Editors choice