Ako krenete u potragu za potpuno autentičnim stilom odevanja u svim delovima sveta, onda svoju potragu definitivno treba da usmerite ka Njujorku. Ovaj neverovatni grad dom je jedne od najvećih Nedelja moda na svetu, ali i jedinstvenih i samouverenih dama koje su doprinele izgradnji upravo te željene autentičnosti. Solanž Nouls, Ajris Apfel, Loren Santo Domingo i mnoge druge poznate dame, samo su neke od stanovnica Velike jabuke koje su definisale, a koje i danas definišu njen potpuno autentičan modni stil. Ovo su dame koje se s pravom nalaze na listi zvezda sa pravim njujorškim stilom odevanja.

Barbara Strejsend

Legendarna glumica i pevačica rođena je i odrasla u Bruklinu, dok je svoj autentični njujorški stil počela da gradi šezdesetih godina prošlog veka, kada je na modnu scenu, kroz velika vrata, unela damske šešire, haljine ravnog kroja, izražene kragne i mnogo leopard printa.

predstavnice pravog njujorškog stila 1 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA) predstavnice pravog njujorškog stila 2 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA)

Tina Čou

Osamdesetih godina prošlog veka, Tina Čou bila je jedna od legendi njujorške modne scene i dama koja je u to vreme definitivno diktirala modne trendove. Kao model i dizajnerka nakita, bila je glavna gošća svih prestižnih modnih događaja u Velikoj jabuci, dok je novinske stupce punila svojim jedinstvenim stilom, koji je predstavljao spoj high end vintage odevnih komada.

predstavnice pravog njujorškog stila 3 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA) predstavnice pravog njujorškog stila 4 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA)

Solanž Nouls

Ako se za neku stanovnicu Njujorka može reći da neprestano doprinosi izgradnji njegovog stila, onda je to definitivno Solanž Nouls. Iako nije rođena Njujorčanka, ova popularna pevačica definitivno ima “ono nešto” što je čini muzom mnogih modnih dizajnera, ali i vodećom trendseterkom među svetski poznatim zvezdama. Ženstvena, uglađena i uvek inovativna, Solanž je prava predstavnica njujorškog stila i jedna od dama koje su umnogome doprinele, a i dalje doprinose njegovom definisanju.

predstavnice pravog njujorškog stila 5 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA) predstavnice pravog njujorškog stila 6 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA)
Comments