Sara Džesika Parker

Bilo zbog uloge Keri Bredšo u seriji “Seks i grad”, bilo zbog svog neobičnog i pomalo riskantnog stila odevanja, glumica Sara Džesika Parker se sasvim zasluženo nalazi na našoj današnjoj listi. Rođena da spaja nespojivo, da nas svojim modnim izborima oduševljava, ali i šokira, Sara je definitivno kreator modernog njujorškog stila, a uvereni smo da će svojim odevanja još mnogo toga promeniti u njujorškoj modi i street style-u.

predstavnice pravog njujorškog stila 7 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA) predstavnice pravog njujorškog stila 8 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA)

Patriša Fild

Nema ljubiteljke serije “Seks i grad” koja nije čula za legendarnu Patrišu Fild. Ova dizajnerka kostima bila je zadužena za oblačenje četiri omiljene junakinje svih žena, pa možemo reći da je upravo ona zaslužna za to što je Sara Džesika Parker, odnosno Keri Bredšo, stekla status modne ikone. Sama Patriša je još jedna predstavnica pravog njujorškog stila, jer ne dozvoljava da je modni kalupi ograniče, a pritom svojim izgledom potpuno ispunjava kriterijume autentičnosti i unikatnosti, koji karakterišu svaku pravu Njujorčanku.

predstavnice pravog njujorškog stila 9 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA) predstavnice pravog njujorškog stila 10 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA)

Meri-Kejt i Ešli Olsen

Popularne bliznakinje su svoju glumačku karijeru zamenile dizajnerskom, i izgleda napravile pun pogodak jer slove za najveće trendseterke današnjice. Osim toga što diktiraju trendove, poznate sestre svojim stilom odevanja godinama unazad definišu granice njujorške mode, dok im je njihova autentičnost donela i mnogobrojne i veoma značajne nagrade u modnom svetu, između ostalog i CFDA nagradu.

predstavnice pravog njujorškog stila 11 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA) predstavnice pravog njujorškog stila 12 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA)

Niki Minaž

Kada se rodite u Kvinsu, sa sobom, tokom celog svog života morate nositi prepoznatljivi gangsta stil i stav, koji se najbolje vidi kod Niki Minaž. Ova popularna Njujorčanka je mnogo puta do sada pomerila granice modnog sveta, a svojim odevanjem uspela da makar malo doprinese definisanju njujorškog stila i time dospe na listu modnih legendi koje su obeležile njujoršku modnu scenu.

predstavnice pravog njujorškog stila 13 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA) predstavnice pravog njujorškog stila 14 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA)
Comments